Mandag ettermiddag kom nyheten om at Viktor Hovland er plukket ut til å spille en veldedighetsturnering med svenske Henrik Stenson i forkant av denne ukens WGC St. Jude.
  • Se Viktor Hovland og Henrik Stenson spille sammen i FedEx Cares Charity Challenge onsdag 21.00 på GOLFTV. Få tilgang her!
Senere på kvelden kom enda en gladnyhet. For det er ikke bare i forkant av selve turneringen at Hovland er i godt selskap – 22-åringen er også plukket ut i en av fire «Featured Groups» til selve hovedturneringen.
WGC - FedEx St. Jude Invitational
Hovland gikk med verdensstjerne: – Var en god mulighet til å lære
31/07/2020 PÅ 07:32
Der skal nordmannen spille sammen med Brooks Koepka og Patrick Reed.
Koepka, som er tidligere verdensener, har vunnet sju turneringer på PGA Touren, inkludert tre majors. Reed har på sin side åtte triumfer på PGA Touren, hvor av én major-tittel: fjorårets The Masters.
Under den turneringen spilte Reed med nettopp Hovland, hvor nordmannen ble den lavest scorede amatøren gjennom turneringens historie.
I forkant av årets The Players, som måtte avlyses etter første dag grunnet koronapandemien, snakket amerikaneren varmt om Hovland til Eurosport.
– Jeg er ikke overrasket over suksessen han har hatt så tidlig i proffkarrieren. Han er en fantastisk spiller og en flott fyr. Å se han slå de lengdene med den kontrollen han hadde, og hvordan han puttet... Han er en utrolig golfspiller. Jeg forventer å se ham på Touren i lang tid fremover, og tror han vil få flere sjanser til å vinne, sa Reed til Eurosport i mars.
Hovland blir første nordmann som spiller en WGC-turnering i historien.
De fire Featured Groups er:
  • Bryson DeChambeau, Rickie Fowler, Jon Rahm
  • Jordan Spieth, Rory McIlroy, Webb Simpson
  • Justin Thomas, Collin Morikawa, Hideki Matsuyama
  • Brooks Koepka, Viktor Hovland, Patrick Reed

Mistet det etter Hovlands monsterdrive: – Hva er det for et slag?!

Golf
Hovland om den heftige debatten: – Skjønner ikke tankegangen bak
8 TIMER SIDEN
Golf
Hovland hyller norske fans i spillerblogg: – Jeg ønsker å takke dem ekstra mye
I GÅR PÅ 15:29