Populære sporter
All sport
Vis alt
Direkte
Liveoppdatering

Velkommen!

Joakim Miøen

Oppdatert 26/03/2022 klokken 00:12 GMT+1


Han setter den. Han er rå med putteren i dag. Ellevilt nivå her nå. Da er Hovland ute av turneringen, til tross for et godt forsøk på tampen her.
Hovland putter fra fem meter, og det er virkelig ikke langt unna. Lugger ørlite i overgangen til green og da er det noen ytterst få centimeter som gjør at den holder venstre. Da er det opp til amerikaneren.
Nei og nei. Hovland er uheldig med spretten. Hvordan er det mulig? Zalatoris har tur og spinner strøkent ned på green. Hovland har utur og blir liggende utenfor. Da må nok Hovland håpe på at Zalatoris for en gangs skyld misser putten fra snaue tre meter.
Zalatoris legger seg pent inn på green. 125 meter til pinnen for Viktor Hovland.
Utslaget på det andre hullet er bedre fra Hovland. Upåklagelig, faktisk. Lar driveren ligge i baggen og holder seg perfekt i fairway.
Hovland følger! Han senker den kontrollert midt i under press. Tredje strake birdie for Viktor Hovland, og omspillet går til hull 2.
Zalatoris er så kald så kald og senker nok en putt. Han legger press på Hovland her. To meter.
Hovland skal birdieputte fra snaue to meter. Zalatoris har én meter lengre fram til koppen, men han satte jo putten fra den avstanden på det 18. i sta.
Der er du på jobb, Viktor Hovland! Kommer seg aldeles strøkent ut fra skogkanten der. Havner på green og triller saaaakte mot pinnen. Legger seg på skuddhold der, en meter nærmere enn Zalatoris faktisk.
Ai ai ai. Viktor Hovland legger seg ut venstre og havner i roughen inne mellom trærne. Litt vanskelig å se hvor godt, eventuelt dårlig, den ligger. Zalatoris inne på høyresiden i fairway.
Det er litt kø på det første hullet, og flere skal ut i omspill. Men når Hovland og Zalatoris omsider kommer igang skal det altså spilles ett og ett hull til vi har en vinner.
Viktor Hovland vant det første hullet i den ordinære runden. Får vi en reprise?
Hull 1: Par 4, 373 yards
Oi oi oi. Zalatoris setter den! Det er råsterkt under press. Da blir det omspill!
Jada! Hovland er nærmest. Dette må gå for Hovland fra 60 centimeter. Men går det for Zalatoris? Rundt 3,5 meter.
Zalatoris klarer seg dessverre meget godt fra bunker der. Dette skal avgjøres med en liten puttekonkurranse på det 18. hullet. For en underholdning!
Ikke noe kjempeutslag fra verken Hovland eller Zalatoris. Hovland i roughen til venstre, Zalatoris i bunker til høyre. Nå står det på innspillet.
Hull 18: Par 4, 368 yards
Viktor Hovland vinner det 17. hullet og nå skal alt avgjøres på siste hull. Viktor Hovland MÅ vinne hullet for å unngå omspill.
DEN ER MIDT I! Hovland setter den fra 4,5 meter.