Viktor Hovland fikk en god start på turneringen i Charlotte, North Carolina. Han fortsatte der han slapp siste runden i Valspar Championship forrige helg. Han begynte dagen med en enkel birdie, på par fem-hullet det tiende, etter å ha satt eagle-putten innenfor meteren.
Hovland hadde gode birdie-muligheter på både hull 11 og 12, men klarte ikke å sette puttene. Han endte opp med en sur bogey på det 13. etter en treputt fra innenfor ni meter.
Wells Fargo Championship
Leverte ny Hovland-søndag: – Føltes nesten ut som en major
09/05/2021 PÅ 23:13
Nordmannen slo derimot sterk tilbake allerede på det korte par fire-hullet det 14. hvor han satte en lang putt på drøye 17 meter for birdie.
Putteren spilte ikke helt på lag med Hovland på de neste hullene, og det endte med fire strake par på hull 15, 16. 17 og 18, og ved runding lå han én under par.
Etter par på det første hullet etter runding, havnet Hovland i problemer på hull nummer to. Han slo utslaget ut til venstre hvor han ble blokkert av et tre. Dermed måtte han bare legge seg opp. Det luktet bogey etter tredje slaget endte opp kort av green, han chippet seg opp til ca. en meter fra hullet. Han satte den for bogey og falt med det tilbake til par totalt.
Hovland var tydelig på hva måtte jobbe med før Wells Fargo denne uken:

Problemet Hovland har jobbet for å unngå: – Følte jeg sleit litt

Problemene så ut til å fortsette på neste hull, når birdie-putten ble slått altfor hardt og rullet av greenen, men Hovland viste sin klasse og chippet i for å redde par.
To strålende birdier på hull nummer fem og åtte førte 23-åringen til to under par totalt, som ble scoren til slutt.
Kristoffer Ventura spiller også denne uken i Charlotte, North Carolina, han slår ut kl. 20.22 i kveld.
Wells Fargo Championship
Topplassering etter råsterk avslutning: – Det er Hovland-søndag
09/05/2021 PÅ 22:10
Wells Fargo Championship
Hovland mot ny stor uke – dette sier han før siste dag
08/05/2021 PÅ 20:39