Bare amerikanske Scott Harrington, som ligger på andreplass totalt, kunne måle seg med Ventura fredag, de to var jevngode.
Etter en brukbar start torsdag med tre slag under par, løsnet det for alvor for Ventura på den andre runden i Oregon fredag. Han fikk birdie på fem av sine åtte første hull.
Han slo også birdie på det tiende hullet og var totalt seks under par. To hull senere fikk han derimot en liten nedtur med en bogey. 24-åringen slo riktignok kraftig tilbake med eagle på sitt 13. hull.
Abu Dhabi HSBC Championship
Mer motgang for Hovland – agenten må steppe inn
10 TIMER SIDEN
Nordmannen fortsatte deretter storspillet og på nest siste hull fikk han enda en birdie. Han endte på åtte under par på runden.
Vinca India fra USA leder turneringen med 13 under par totalt før de to siste rundene, foran Harrington og Ventura, som har henholdsvis 12 og 11 under par totalt. Ventura deler tredjeplassen med Robbys Shelton, også han fra USA.
24-åringen er allerede klar for neste sesongs PGA-tour. Der kan han også få selskap av Viktor Hovland (21). Om Hovland sikrer seg en plass på touren, avgjøres i løpet av tre turneringer i august og september.
(©NTB/Eurosport.no)
Golf
Hovland falt én plass på verdensrankingen
I GÅR PÅ 07:46
Golf
Ser tilbake på Hovlands store blunder: – Folk var jævlig forbanna på oss
14/01/2022 PÅ 06:03