Ventura håpet å få plass i startfeltet på PGA-touren også denne uken, men måtte i stedet nøye seg med spill på B-touren. Der har 25-åringen spilt solid.
Foran lørdagens tredjerunde lå golfproffen på fjerdeplass og hadde en alle tiders mulighet til å klatre ytterligere. Det var han lenge på god vei til å gjøre. Ventura startet meget godt og var seks slag under par for dagen etter en birdie på hull nummer 12. Da ledet han turneringen alene.
Etter par på det påfølgende hullet, startet imidlertid problemene. På hull nummer 14 måtte norsk-meksikaneren tåle en sur dobbeltbogey, og på hull 16 kom en ny bogey. Dermed ramlet 25-åringen noe nedover listene.
Golf
Hovland om tilliten fra Tiger: – En stor ære
2 TIMER SIDEN
En birdie, dagens sjuende, på hull nummer 17 ga så et lite løft, men på det siste hullet ble det en ny bogey.
Etter tre runder er Ventura 13 slag under par totalt i turneringen. Det gir delt niendeplass foran søndagens avslutning. Amerikanske David Lipsky leder an i seierskampen. Han er 19 slag under par etter en lørdagsrunde som inneholdt ikke mindre enn ti birdier.
Kristoffer Ventura viste tegn til storform allerede under PGA-turneringen i Detroit i forrige uke. Der lå han i øvre del av resultatlista hele veien og endte til slutt som nummer 21.
Denne uken ligger det an til å bli en enda mer framskutt plassering i San Antonio. Ventura, som fikk en tung start på 2020-sesongen, har for alvor løftet eget spill etter den ufrivillige koronapausen.
25-åringen tok to seirer på PGAs B-tour i fjor.
(©NTB)
Golf
Slik rangeres Hovland foran stjerneturnering: – Helt naturlig
I GÅR PÅ 10:25
Golf
Golfstjernen Tiger Woods legger opp som proff på heltid
I GÅR PÅ 07:25