Eurosport

Ventura beskyldt for å spytte i motstanders puttelinje: – Jeg spyttet definitivt ikke

Ventura beskyldt for å spytte i motstanders puttelinje: – Jeg spyttet definitivt ikke
Av Eurosport

28/09/2019 13:18Oppdatert 28/09/2019 13:21

Kristoffer Ventura klarte cuten med minst mulig margin før siste dag av PGA-turneringen i California. Likevel havnet nordmannen i fokus av andre årsaker.

Da Ventura skulle sikre par med en put på det 16. hullet, fikk golfamatør og tidligere Dallas Cowboy-quarterback Tomy Romo kjempetreff. Romos ball endte på greenen og nesten i samme linje som Venturas ball.

Etter at Ventura senket sin put, fremsto det på TV-bildene at nordmannen byøde hodet og spyttet i puttelinjen til den tidligere amerikanske fotballspilleren.

Hendelsen fikk mange i sosiale medier til å reagere, men Ventura selv avfeier beskyldningene.

– Jeg spyttet definitivt ikke. Jeg flyttet hodet mitt for å se om jeg hadde lagd noen merker med knottene mine fordi jeg visste at jeg var nær linjen hans. Beklager for å skuffe dere, skriver 24-åringen på Twitter.

Ventura endte runden med to under par. Det var også cuten, noe som gjør at nordmannen er klar for turneringens siste dag med minst mulig margin. Bryson DeChambeau leder med tolv under par.

Romo, som var invitert til turneringen, lå for øvrig godt an før runden, men flere bogeyer ødela for amerikaneren som endte runden fire over par.

(©NTB)

Sett denne?

Video - Ærlig og selvkritisk Ventura: – Vet hva jeg må jobbe med

04:07
0
0