Getty Images

Vanvittige scener i prestisjetung golfturnering

Vanvittige scener i prestisjetung golfturnering

05/04/2018 15:24Oppdatert 05/04/2018 15:30

Tony Pinau slo hole in one, jublet ankelen ut av ledd og knekte den på plass selv

Tony Finau (28) hadde litt av en innledning til den prestisjetunge golfturneringen The Masters, som går av stabelen i disse dager.

Den 28 år gamle debutanten var onsdag i aksjon i en oppvarmingsturnering, der han skapte store overskrifter.

Finau, som er rangert som nummer 34 i verden, vartet opp en «hole in one» – noe som normalt sett er oppsiktsvekkende nok i seg selv.

Finau var imidlertid ikke ferdig av den grunn. Etter å ha sett ballen krysse greenen og legge seg pent oppi koppen, satte han avgårde i en voldsom feiring.

Det var der det som ikke skulle skje, skjedde. Amerikaneren tråkket over såpass kraftig at ankelen tilsynelatene gikk ut av ledd og Finau måtte ta telling.

Men i stedet for å legge seg ned, rope etter hjelp og vente på medisinsk personell, ser det ut til at Finau på egenhånd knekker foten tilbake.

Se video av situasjonen her (saken fortsetter under):

Selv om det etter forholdene så ut til å gå bra for Fineau, står han nå i fare for å måtte bryte hovedturneringen allerede på første dag.

Torsdag ettermiddag norsk tid slår de første spillerne ut på ærverdige Augusta National Golf Club. Ifølge ESPN har Fineau bestemt seg for å gi det et forsøk etter å ha gjennomgått en MR-undersøkelse tidligere på dagen som gav gode resultater.

I tillegg til Finau er så godt som hele verdenseliten samlet i Georgia i kampen om sesongens første «Major»-triumf. Blant dem Tiger Woods, som omsider er i ferd med å gjøre et endelig comeback tilbake i verdenstoppen.

The Masters ser du på hver dag Eurosport Player og Eurosport 1 fra torsdag kl. 21!

Hvem vinner The Masters 2018?

Avstemning
110 stemmer
Tiger Woods
Jordan Spieth
Justin Thomas
Dustin Johnson
Rory McIlroy
Jason Day
Phil Mickelson
Ricky Fowler
Sergio Garcia
En annen