Hovland spiller sammen med Rickie Fowler og Matthew Wolff de to første dagene av U.S. Open.
Det ble offentliggjort tirsdag ettermiddag. Wolff var lagkamerat med Hovland på Oklahoma State University i flere år, en skole også Fowler gikk på i sin tid.
De tre kjenner hverandre godt fra før, og alt ligger til rette for god stemning både torsdag og fredag når trioen skal spille sammen.
U.S. Open
Hovland med humoristisk skade-oppdatering
19/06/2021 PÅ 12:33
Turneringen er sesongens første major, og spilles på Winged Foot Golf Club i Mamaroneck utenfor New York.
– Realistisk sett er jo dette en av de kuleste gruppene han kunne havnet i. Det er jo drømmeselskap sånn sett. Det er litt i samme kategori som i The Players hvor han gikk med Wolff og Collin Morikawa, sier Eurosports golfekspert Marius Thorp.
Men selv om selskapet kanskje er en drøm, er forholdene som venter spillerne det komplett motsatte.
– Det virker å bli knalltøft der ute. Alle bilder og det man hører...så ser man roughen i tillegg. Den er brutal. Alt tyder på en tradisjonell US Open med raske, tøffe greener og høy rough. Det blir stort fokus på presisjon, så det å treffe fairway blir ekstremt viktig, sier Thorp.
Sett denne? Saken fortsetter under:

Mistet det etter Hovlands monsterdrive: – Hva er det for et slag?!

Hovland har den siste tiden vært gjennom en svingendring som har gått utover den sedvanlige presisjonen han viste store deler av sin første proffsesong, men utviklingen i sesongavslutningen Tour Championship vitnet om stadig bedring fra 22-åringen.
– Jeg er optimistisk. Jeg er ganske sikker på han har jobbet godt og kommet seg enda noen steg videre siden Tour Championship, sier Thorp
Og legger til:
– Nærspillet trendet jo også i riktig retning gjennom den turneringen. Fortsetter han også å bedre seg der, så kan dette bli skikkelig spennende.
Hovland, Wolff og Fowler slår ut 19:38 norsk tid torsdag, og 14:18 fredag.

Bryter ut i latter av «norsk» spørsmål: – Jeg skjønte det!

U.S. Open
Her trekker Hovland seg fra US Open: – Første gang for alt
18/06/2021 PÅ 23:26
U.S. Open
Hovland med oppsiktsvekkende avsløring: – Veldig synd
18/06/2021 PÅ 08:56