• Se Viktor Hovland og Kristoffer Ventura i PGA-sirkuset på GOLFTV
I september om et år skal Europa forsvare Ryder Cup-tittelen mot USA.
Det kan skje med Viktor Hovland på laget. Sky Sports' golfeksperter har satt opp det de tror blir neste års Ryder Cup-lag.
Slync.io Dubai Desert Classic
Hovland om egen milepæl: – Det er ganske vilt
3 TIMER SIDEN
Både Nick Dougherty og Ewen Murray har nordmannen inne på sitt lag, mens Richard Boxall tror ikke nordmannen foreløpig får den unike muligheten.
Nick Doughertys Ryder Cup-lag:
Rory McIlroy, Jon Rahm, Justin Rose, Viktor Hovland, Tommy Fleetwood, Francesco Molinari, Paul Casey, Matt Wallace, Matt Fitzpatrick, Danny Willett, Henrik Stenson, Sergio Garcia.
Ewen Murrays Ryder Cup-lag:
Rory McIlroy, Justin Rose, Jon Rahm, Paul Casey, Tommy Fleetwood, Shane Lowry, Viktor Hovland, Francesco Molinari, Bernd Wiesberger, Matt Wallace, Sergio Garcia, Henrik Stenson.
Richard Boxalls Ryder Cup-lag:
Justin Rose, Matt Wallace, Matt Fitzpatrick, Jon Rahm, Bernd Wiesberger, Tommy Fleetwood, Francesco Molinari, Rory McIlroy, Thomas Pieters, Shane Lowry, Lucas Bjerregaard, Thomas Detry.
Også stjernespiller Rory McIlroy tror Hovland kan bli vanskelig å komme utenom når laget skal tas ut.
– Både Matt Wolff, Collin Morikawa og Viktor kommer opp nå og disse er blitt snakket om over en lengre periode. Matt og Collin har allerede vunnet på PGA-touren, men du kan argumentere for at Viktor muligens har spilt den beste golfen av de tre, med tanke på kontinuitet og poeng, sa stjernen til Golf Channel forrige uke.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
Europas Ryder Cup-kaptein, Padraig Harrington, gikk ut med Viktor Hovland under BMW PGA Championship i helgen. Det var ikke tilfeldig og kapteinen likte det han så fra nordmannen.
– Han er virkelig sterk mentalt. Jeg liker innstillingen, han har noe alle ville elske å ha. Han er fryktløs og koser seg på banen, han blir ikke satt ut av hvor stort dette er, sa Padraig Harrington.
Ryder Cup, som er herrenes versjon av Solheim Cup, hvor Suzann Pettersen nylig avgjorde til Europas fordel. Eurosports golfekspert Marius Thorp påpekte nylig hvor unik muligheten til å komme med på laget er.
– Det er blant det aller største. Det er alles golferes store drøm. Klarer han å komme med på Europa-laget, er det helt enormt. Alle individuelle titler er fantastisk, men å kunne konkurrere på et Ryder Cup-lag er, iallefall i mine øyne, det ultimate. Du konkurrerer 25 uker i året individuelt, og så får du mulighet til å spille på et lag og representere hele Europa. Det er noe helt eget, og Viktor har alle muligheter til å klare det, sa Thorp til Eurosport.no.
  • Se Viktor Hovland og Kristoffer Ventura i PGA-sirkuset på GOLFTV
Sett denne?
Slync.io Dubai Desert Classic
Henger med i toppen etter god åpningsrunde: – Er der hvor han skal være
9 TIMER SIDEN
Slync.io Dubai Desert Classic
Hovland om de uventede hindrene: – Fint om ting roer seg litt
I GÅR PÅ 19:38