Golf

Tror Viktor Hovland får en unik mulighet

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Viktor Hovland

Foto: Getty Images

AvStian Thelen
25/09/2019 på 08:19 | Oppdatert 25/09/2019 på 08:31
@stianthelen

To av tre golfeksperter i Sky Sports tror Viktor Hovland blir tatt ut på Ryder Cup-laget.

  • Se Viktor Hovland og Kristoffer Ventura i PGA-sirkuset på GOLFTV

I september om et år skal Europa forsvare Ryder Cup-tittelen mot USA.

Golf

Tiger Woods ber om besinnelse

02/06/2020 PÅ 06:25

Det kan skje med Viktor Hovland på laget. Sky Sports' golfeksperter har satt opp det de tror blir neste års Ryder Cup-lag.

Både Nick Dougherty og Ewen Murray har nordmannen inne på sitt lag, mens Richard Boxall tror ikke nordmannen foreløpig får den unike muligheten.

Nick Doughertys Ryder Cup-lag:
Rory McIlroy, Jon Rahm, Justin Rose, Viktor Hovland, Tommy Fleetwood, Francesco Molinari, Paul Casey, Matt Wallace, Matt Fitzpatrick, Danny Willett, Henrik Stenson, Sergio Garcia.

Ewen Murrays Ryder Cup-lag:
Rory McIlroy, Justin Rose, Jon Rahm, Paul Casey, Tommy Fleetwood, Shane Lowry, Viktor Hovland, Francesco Molinari, Bernd Wiesberger, Matt Wallace, Sergio Garcia, Henrik Stenson.

Richard Boxalls Ryder Cup-lag:
Justin Rose, Matt Wallace, Matt Fitzpatrick, Jon Rahm, Bernd Wiesberger, Tommy Fleetwood, Francesco Molinari, Rory McIlroy, Thomas Pieters, Shane Lowry, Lucas Bjerregaard, Thomas Detry.

Også stjernespiller Rory McIlroy tror Hovland kan bli vanskelig å komme utenom når laget skal tas ut.

– Både Matt Wolff, Collin Morikawa og Viktor kommer opp nå og disse er blitt snakket om over en lengre periode. Matt og Collin har allerede vunnet på PGA-touren, men du kan argumentere for at Viktor muligens har spilt den beste golfen av de tre, med tanke på kontinuitet og poeng, sa stjernen til Golf Channel forrige uke.

Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Hyller Tutta: – Helt vilt!

00:02:00

Europas Ryder Cup-kaptein, Padraig Harrington, gikk ut med Viktor Hovland under BMW PGA Championship i helgen. Det var ikke tilfeldig og kapteinen likte det han så fra nordmannen.

– Han er virkelig sterk mentalt. Jeg liker innstillingen, han har noe alle ville elske å ha. Han er fryktløs og koser seg på banen, han blir ikke satt ut av hvor stort dette er, sa Padraig Harrington.

Ryder Cup, som er herrenes versjon av Solheim Cup, hvor Suzann Pettersen nylig avgjorde til Europas fordel. Eurosports golfekspert Marius Thorp påpekte nylig hvor unik muligheten til å komme med på laget er.

– Det er blant det aller største. Det er alles golferes store drøm. Klarer han å komme med på Europa-laget, er det helt enormt. Alle individuelle titler er fantastisk, men å kunne konkurrere på et Ryder Cup-lag er, iallefall i mine øyne, det ultimate. Du konkurrerer 25 uker i året individuelt, og så får du mulighet til å spille på et lag og representere hele Europa. Det er noe helt eget, og Viktor har alle muligheter til å klare det, sa Thorp til Eurosport.no.

  • Se Viktor Hovland og Kristoffer Ventura i PGA-sirkuset på GOLFTV

Sett denne?

Tutta: – Hadde ikke i mine villeste drømmer trodd jeg skulle gjøre dette igjen

00:09:25

Golf

Råkjør venter Hovland – dette er hans foreløpige turneringsplan

01/06/2020 PÅ 07:38
Golf

PGA-turnering planlagt med publikum avlyst

29/05/2020 PÅ 06:09
Relatert
Golf
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Siste nytt

Golf

Tiger Woods ber om besinnelse

02/06/2020 PÅ 06:25

Siste videoer

Golf

Hovland chipping

00:00:26

Mest populært

Fotball

Shala med to målgivende: Se målene som senket Mjøndalen her

I GÅR PÅ 18:22