Etter torsdagens forrykende åpningsrunde, som endte med -7 og delt 2. plass, var forventningene store til Viktor Hovland fredag.
Travelers Championship
Hovland: – Jeg slo bedre enn på lenge, men puttene ville ikke i
28/06/2020 KLOKKEN 22:51
Men nordmannen klarte ikke å levere som på åpningsdagen i Connecticut. 22-åringen endte -1 for dagen, men er likevel fortsatt med i toppen. Hovland er foreløpig nummer fire med -8 totalt.
Se intervju med Hovland her. Saken fortsetter under:

– Spilte egentlig solid golf, men ble litt mye stang ut

Hovland åpnet på de siste ni hullene, og noterte seg for dagens firste birdie allerede på hull 10. Så fulgte ni strake par, i en periode hvor verken spillet fra tee eller på green var av samme standard som torsdag.
Hovland ga seg selv langt ifra like mange muligheter som i den første runden, og når han først kom nære nok så var ikke marginene med nordmannen.
Dagens første bogey kom på hull 3, men Hovland slo raskt tilbake med to strake birdies på 4 og 5. Dermed så det ut til at han kunne avslutte sterkt, men tre par og en bogey på hull 8 ble fasit i innspurten.
Likevel, -8 totalt gjør at Hovland fortsatt er med i kampen om sin andre seier på PGA Touren. Lørdag fortsetter han jakten, og du kan se alt på GOLFTV fra 13.45. Slik sikrer du deg tilgang!
Se Hovlands elleville innspill som endte med eagle under torsdagens åpningsrunde her:

Se Hovlands elleville slag: – Det er gåsehud!

Travelers Championship
Ny knallturnering av Hovland – i rute til å passere «magisk» grense
28/06/2020 KLOKKEN 21:04
Travelers Championship
Hovland etter knallstarten: – Det fløt veldig bra på siste ni
25/06/2020 KLOKKEN 22:11