Populære sporter
All sport
Vis alt

Hovland klarte ikke følge opp den forrykende åpningsrunden

Espen Blaker

Oppdatert 26/06/2020 klokken 20:03 GMT+2

Viktor Hovland leverte ikke i samme stil som på åpningsdagen av Travelers Championship, men er fortsatt med i toppen.

Viktor Hovland

Foto: Eurosport

Etter torsdagens forrykende åpningsrunde, som endte med -7 og delt 2. plass, var forventningene store til Viktor Hovland fredag.
Men nordmannen klarte ikke å levere som på åpningsdagen i Connecticut. 22-åringen endte -1 for dagen, men er likevel fortsatt med i toppen. Hovland er foreløpig nummer fire med -8 totalt.
Se intervju med Hovland her. Saken fortsetter under:
picture

– Spilte egentlig solid golf, men ble litt mye stang ut

Hovland åpnet på de siste ni hullene, og noterte seg for dagens firste birdie allerede på hull 10. Så fulgte ni strake par, i en periode hvor verken spillet fra tee eller på green var av samme standard som torsdag.
Hovland ga seg selv langt ifra like mange muligheter som i den første runden, og når han først kom nære nok så var ikke marginene med nordmannen.
Dagens første bogey kom på hull 3, men Hovland slo raskt tilbake med to strake birdies på 4 og 5. Dermed så det ut til at han kunne avslutte sterkt, men tre par og en bogey på hull 8 ble fasit i innspurten.
Likevel, -8 totalt gjør at Hovland fortsatt er med i kampen om sin andre seier på PGA Touren. Lørdag fortsetter han jakten, og du kan se alt på GOLFTV fra 13.45. Slik sikrer du deg tilgang!
Se Hovlands elleville innspill som endte med eagle under torsdagens åpningsrunde her:
picture

Se Hovlands elleville slag: – Det er gåsehud!

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame