Hovland ga seg selv flere gode muligheter i den første runden av Tour Championship i Atlanta fredag. Dessverre havnet 22-åringen regelmessig litt for langt fra flagget og måtte i flere tilfeller kjempe for å redde paret. Men nordmannen kjempet godt og ble belønnet mot slutten.
Viktor åpnet stabilt, og la seg på par ved runding.
Tour Championship
Se høydepunktene: Solid avslutning ga Hovland-håp
04/09/2020 PÅ 21:04
– Ni par på rad på de første ni hullene for Hovland. En solid start, men han trenger å komme litt nærmere pinnen for å ha realistiske birdiemuligheter, mente Eurosport golfekspert Marius Thorp etter første halvdel.

Kostbar miss

22-åringen havnet derimot i trøbbel på hull 11, men hentet seg inn etter en nydelig chip og berget par. Dessverre kom dagens første bogey på hull 12 etter en miss fra tee.
– Kostbar miss fra tee og Viktor må bokføre dagens første bogey, sa eksperten.
Sett denne? (Saken fortsetter under videoen)

Sjekk Braut Haalands hilsen til Hovland

Fin avslutning

Hovland skuffet derimot ikke og fulgte opp med birdie på det påfølgende hullet. Dessverre klarte ikke det norske golfesset å redde par på hull 14, og røk på nok en bogey.
– Viktor har ikke kommet ordentlig igang på dagens runde. Nå må vi satse på en gode avslutning, sa Eurosport golfekspert Marius Thorp da det gjensto fire hull.
Og fin avslutning ble det! Viktor puttet par på 15 og 16, før han serverte to svært viktige birdies på de to siste hullene. Dermed gikk nordmannen inn til en forløpig 21. plass og -1 før morgendagens runde.
  • Følg Hovland og resten av golfeliten i andre runde av Tour Championship lørdag fra kl. 17.30 på Dplay og GOLFTV. Sikre deg tilgang her!

Hovland kommer med dette rådet til unge norske golfere: – Det er det viktigste

Tour Championship
Dette minnet kan gi Hovland en fordel i sesongfinalen
04/09/2020 PÅ 10:00
Tour Championship
Hovlands håp før sesongfinalen: – Det vil gjøre at jeg kan hevde meg
01/09/2020 PÅ 16:29