Populære sporter
All sport
Vis alt

God Hovland-avslutning gir håp inn i helgen

Oppdatert 05/09/2020 klokken 08:16 GMT+2

Etter en litt seig første runde løsnet det endelig for Viktor Hovland mot slutten. Nordmannen avsluttet dagen med to strake birdies – det gir ham nødvendig momentum inn i helgen.

Viktor Hovland

Foto: Getty Images

Hovland ga seg selv flere gode muligheter i den første runden av Tour Championship i Atlanta fredag. Dessverre havnet 22-åringen regelmessig litt for langt fra flagget og måtte i flere tilfeller kjempe for å redde paret. Men nordmannen kjempet godt og ble belønnet mot slutten.
Viktor åpnet stabilt, og la seg på par ved runding.
– Ni par på rad på de første ni hullene for Hovland. En solid start, men han trenger å komme litt nærmere pinnen for å ha realistiske birdiemuligheter, mente Eurosport golfekspert Marius Thorp etter første halvdel.

Kostbar miss

22-åringen havnet derimot i trøbbel på hull 11, men hentet seg inn etter en nydelig chip og berget par. Dessverre kom dagens første bogey på hull 12 etter en miss fra tee.
– Kostbar miss fra tee og Viktor må bokføre dagens første bogey, sa eksperten.
Sett denne? (Saken fortsetter under videoen)
picture

Sjekk Braut Haalands hilsen til Hovland

Fin avslutning

Hovland skuffet derimot ikke og fulgte opp med birdie på det påfølgende hullet. Dessverre klarte ikke det norske golfesset å redde par på hull 14, og røk på nok en bogey.
– Viktor har ikke kommet ordentlig igang på dagens runde. Nå må vi satse på en gode avslutning, sa Eurosport golfekspert Marius Thorp da det gjensto fire hull.
Og fin avslutning ble det! Viktor puttet par på 15 og 16, før han serverte to svært viktige birdies på de to siste hullene. Dermed gikk nordmannen inn til en forløpig 21. plass og -1 før morgendagens runde.
  • Følg Hovland og resten av golfeliten i andre runde av Tour Championship lørdag fra kl. 17.30 på Dplay og GOLFTV. Sikre deg tilgang her!
picture

Hovland kommer med dette rådet til unge norske golfere: – Det er det viktigste

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame