Se bildene fra ulykkesstedet øverst i saken!
Det melder flere amerikanske medier. Nettstedet TMZ var først ute med nyheten. TMZ siterer en politikilde som opplyser at det ble rykket ut til en bil som hadde kjørt av veien og veltet mellom Rolling Hills og Ranchos Palos Verdes.
– Bilen kjørte nordover på Hawthorne Boulevard da den krasjet. Den fikk omfattende skader, opplyser kilden.
Golf
Vant NM etter grov tabbe fra spillerpartneren: – Jævlig gøy
I GÅR PÅ 14:38
Mark Steinberg, Woods’ agent, skrev følgende på Twitter kort tid etter at nyheten ble offentliggjort.
"Tiger Woods var i morges i en bilulykke med kun en bil i California, hvor han pådro seg flere skader i bena. Han er for tiden under operasjon og vi takker alle for støtten"
Golferen var den eneste personen i bilen, og måtte bli reddet ut med et hydraulisk verktøy.
Bilen var totalskadd, og skal ha vært det eneste kjøretøyet som var involvert i ulykken.
Det er ikke første gang Woods er involvert i et biluhell. I 2009 krasjet han bilen sin utenfor sitt hjem. Det viste seg senere at bakgrunnen den gang var en voldsom krangel med hans daværende kone, som hadde avdekket hans utroskap. Det utviklet seg til en skandale som nær hadde gjort slutt på karrieren hans.
I 2017 ble han pågrepet av politiet som fant ham sovende i bilen. Han ble siktet for kjøring i påvirket tilstand. Woods forklarte at han hadde tatt smertestillende medikamenter uten å være klar over hvor sterke de var.
Ulykken etterforskes av lokalt politi. TMZ får opplyst at det ikke er mistanke om at Woods var alkoholpåvirket da han krasjet tirsdag. Det er ikke sagt noe om eventuelle andre medikamenter.
Flere viser sin støtte til Woods i sosiale medier.
Woods var i Los Angeles i forbindelse med helgens golfturnering i Pacific Palisades. Han uttalte så sent som mandag at hans vedvarende ryggplager kan sette ham utenfor US Masters i april.
(Eurosport/NTB)
Golf
Slår slag fra vannkanten i bokseren: – Dette er artig
I GÅR PÅ 10:59
Golf
Måtte trekke seg: – Limt til senga med ei bøtte som støttespiller
05/08/2022 PÅ 11:45