• Se ALLE slag fra Viktor Hovland i THE PLAYERS på discovery+ denne uken!
BAY HILL, ORLANDO (Discovery):
Der Viktor Hovland gikk slukøret av siste green etter å ha misset sin birdie-putt på hull 18 i Arnold Palmer Invitational, kunne spillepartner Scottie Scheffler juble for sin hittil største seier i karrieren.
The Players Championship
Vil ha regelendring: – Det er det verste jeg har sett av uflaks
14/03/2022 PÅ 21:49
Da Discovery snakket med amerikaneren etter seieren, var han full av lovord om sin norske motstander.
– Først av alt: Viktor er bare en helt fantastisk spiller. Han slår ballen så bra, og han har egentlig ingen svakheter i spillet sitt. Han slår bare ballen så bra... Han putter bra, og hans chipping forbedrer seg raskt. Det er nesten litt skremmende, sa Scheffler til Discovery.
Hovland holdt lenge Scheffler bak seg på turneringens siste dag, men med bogey på både hull 15 og 17 - hvor Scheffler gjorde par - var rollene snudd om. Hovland hadde muligheten til å tvinge frem omspill på hull 18, men birdie-putten ble akkurat for kort.
Se intervjuet med Hovland etter den dramatiske søndagen her (saken fortsetter under):

Dette sa Hovland etter den høydramatiske avslutningen

Scheffler reddet på sin side par etter å ha havnet i roughen, og kunne dermed ta på seg den røde cardigan-genseren som Arnold Palmer var så kjent for i sin storhetstid.
– Viktor er en råtøff motspiller. Vi hadde noen tøffe dueller i Ryder Cup, og denne uken var første gang vi kjempet mot hverandre om en turneringsseier. Han har vunnet flere ganger her ute allerede, og er en ekstremt talentfull fyr, sa Scheffler.
Seieren er Schefflers andre på sine tre siste turneringsstarter (han vant også Waste Management Phoenix Open i februar). Med fire PGA-seire seg imellom siden november, er det ikke umulig at amerikaneren havner i en ny duell med Hovland denne uken. Begge kan bli verdensener med seier på TPC Sawgrass.
– Jeg er veldig glad for å ha kommet ut på toppen denne gang. Jeg ser frem til flere dueller i tiden som kommer, smilte Scheffler.
Hovland og Scheffler er begge blant favorittene i denne ukens The PLAYERS Championship, som du kan se på Discovery+ fra torsdag. Hovland er trukket i ut Featured Group sammen med verdensener Jon Rahm og Patrick Cantlay, og du kan se hvert slag fra nordmannen på Discovery+ gjennom hele uken.
The Players Championship
Hovlands oppsummering: – Jeg har drevet med så mye ræl denne uka
14/03/2022 PÅ 21:34
The Players Championship
Hovland sikret nok en topplassering etter sterk runde
14/03/2022 PÅ 20:59