AP

Intens duell søndag: – Jeg vet hva jeg er kapabel til

Intens duell søndag: – Jeg vet hva jeg er kapabel til
Av NTB

14/05/2017 14:22Oppdatert 14/05/2017 14:31

Det er jevnt i toppen før siste runde i Players Championship. Golfduoen J.B. Holmes og Kyle Stanley leder PGA-turneringen i Florida med ett slag.

Eurosport Player : Se direkte

Direkte på Eurosport

Begge to står med totalt 207 slag etter tre av fire runder. Lørdag holdt Holmes seg til en 70-runde, mens Stanley måtte brukte to slag mer.

Louis Oosthuizen var fredag i delt ledelse med Stanley, men en 73-runde førte til at sørafrikaneren falt ned til tredjeplass. Han er likevel for fullt med i seierskampen. Det skiller bare ett fattig slag opp til duoen i tet.

Sergio García vant nylig US Masters, og spanjolen meldte seg på i toppen med en solid 67-runde. Med tre birdier, én eagle og to bogeyer spratt García hele 36 plasser og opp til en delt 7.-plass. Han er fire slag bak Holmes og Stanley.

– Selv om det var tøffe vindforhold, klarte jeg å slå noen virkelige gode kvalitetsslag, sa Garcia.

Stanley håper å holde unna på veien mot sin annen PGA-tittel i karrieren. Hans forrige og eneste triumf kom i Phoenix Open i 2012.

– Jeg vet hva jeg er kapabel til. Det ser lovende ut, sier 29-åringen.

Holmes jakter sin femte seier på PGA-touren.

– Det vil være fantastisk å vinne denne turneringen. Jeg ønsker bare å ha det gøy i morgen. Om jeg vinner eller taper, så gjelder det å nyte det uansett hva som skjer, sier Holmes.

(©NTB)

0
0