Første runde ferdigspilt: Hovland i tetstriden i New Jersey

Publisert 20/08/2021 klokken 07:29 GMT+2

Viktor Hovland åpnet ujevnt, men fant rytmen og skjøt fart oppover resultatlistene i PGA-turneringen i New Jersey. Han er i toppsjiktet tross en sur avslutning.

Viktor Hovland

Det ble etter hvert mye bra spill fra Hovland på åpningsrunden. Seks birdier, der mange av dem kom etter hverandre, var et bevis på det.
Hovland spilte seg til en 68-runde og ligger på delt 10.-plass. Verdensener Jon Rahm og tidligere verdensener Justin Thomas leder, med et forsprang på fem slag til Hovland.
Turneringen i New Jersey er den første av tre konkurranser i PGA-sluttspillet. Hovland åpnet runden trått med bogey på banens 10. hull, og fem hull senere kom det en ny.
Mellom dem spilte han to enkle par og vippet ballen for birdie på sitt fjerde hull for dagen. Deretter gjorde han dagens tredje par.
Etter bogeynedturen på banens 15. hull slo Hovland til med tre strake birdier. Det ga ham et solid rykk på listene, og bykset fortsatte ytterligere da han spilte birdie på både sitt fjerde og tredje siste hull. Framgangen fikk en brems med dagens tredje bogey på tampen.
Hovland spiller ut 18.55 fredag. Han går igjen sammen med Jason Kokrak og den nybakte OL-vinneren Xander Schauffele.