Populære sporter
All sport
Vis alt

Hovland-kjenning startet Tequila-selskap – så tok filmstjernen kontakt

Espen Blaker

Oppdatert 04/06/2022 klokken 20:50 GMT+2

Det er ikke bare på PGA-touren at Abraham Ancer har lyktes. Meksikaneren har nemlig også sitt eget Tequila-merke.

Har eget Tequila-merke med filmstjerne: – Virkelig stolt

  • Se Viktor Hovland i The Memorial Tournament på Discovery+ lørdag fra 18:15. Få tilgang her!
DUBLIN, OHIO (Discovery): Det er ikke bare på golfbanen at Abraham Ancer opplever suksess. Meksikaneren, som kan skimte med én seier og 25 topp ti-plasseringer på PGA-touren, har nemlig også slått seg opp i tequila-bransjen.

- Jeg er virkelig stolt av prosjektet

I 2020 startet Ancer opp "Flecha Azul" sammen med sin gode venn Aron Marquez.
– Flecha Azul er min "baby", jeg er virkelig stolt av prosjektet. Når jeg kom ut av college så klarte jeg ikke å finne en drink som gjorde at jeg følte meg OK dagen derpå. Jeg hadde mange dårlige erfaringer med tequila, smiler Ancer i et intervju med Discovery.
Se intervjuet med Ancer i videovinduet øverst!
Erfaringer som gjorde at 31-åringen gjorde et dypdykk i sine røtter.
– Jeg forelsket meg i prosessen rundt det å lage tequila på den riktige måten. Det var et par ganger der jeg drakk mye og forventet at neste dag skulle bli helt forferdelig, men jeg våknet opp og følte meg faktisk ganske bra. Så forskjellen var stor ved å ha en god tequila som var laget på den riktige måten.
– Så Flecha Azul kommer med "no hangover"-garanti?
– Vel, hvis du drikker hele flasken så kan jeg ikke garantere noe, men du kommer til å føle deg bedre enn i de fleste andre tilfeller!

Fikk med seg filmstjerne på laget

Flecha Azul vokste raskt den første perioden, noe som ble lagt merke til. En av de som likte det han så var skuespiller- og produsentstjernen Mark Wahlberg (mannen bak bla. Entourage).
– Jeg hadde møtt han på noen turneringer, for fyren er jo golf-gal. Han er også en ordentlig entreprenør, han er hele tiden på jakt etter nye idéer. Vi sendte ham noen flasker som en gave, og han elsket produktet. Så han tok kontakt, kom på besøk til Mexico og så hvordan hele operasjonen foregikk. Han la en svær sjekk på bordet, og resten er historie.
– Så hvordan er det å kombinere livet som PGA-proff og tequila-gründer?
– Det er hektisk. Friuker fra turneringer er ikke akkurat friuker... Vi jobber alltid med noe. Det er ikke akkurat lett, men jeg har såpass mye lidenskap for det at det er verdt tiden og innsatsen. Jeg ser jo ikke mye til verken familie eller venner, men det er sånn det må bli når man brenner for flere ting i livet.

Godt Hovland-forhold

En annen profil Ancer har et godt forhold til er Viktor Hovland. De to har flere ganger blitt paret sammen på PGA-touren, og Ancer har kun gode ting å si om den norske stjernen.
– Han er helt konge. Han er avslappende å være rundt, morsom..men også veldig kompetitiv. Han er en av verdens beste spillere, har alle slag... Jeg digger å spille med ham.
– Han har jo vunnet de to siste turneringene i Mayakoba, ditt hjemland. Er han i det hele tatt tillatt innreise i Mexico i år?
– Ha ha, definitivt. Vi er veldig imøtekomne i Mexico, og han er en flott ambassør for både golfen men også turneringen der nede, avslutter Ancer.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame