Populære sporter
All sport
Vis alt

Sterk sluttspurt fikk smilet tilbake: – Ikke bekymret i det hele tatt

Håkon Brandsnes

Oppdatert 06/06/2021 klokken 21:13 GMT+2

Viktor Hovland fikk det ikke helt til å stemme i The Memorial Tournament, men to vanvittige hull fikk iallfall smilet tilbake hos nordmannen.

Viktor Hovland

Foto: Eurosport

Etter en tung start, fikk Viktor Hovland en liten opptur på slutten av søndagens runde da han først satte inn en eagle og deretter var centimeter unna hole-in-one.
– Smilet er tilbake, jublet Per Haugsrud og Henrik Bjørnstad i Discoverys kommentatorbod.
Til slutt endte nordmannen dagen med to slag over par, og fire slag over par sammenlagt.
Det gir han en foreløpig delt 48. plass.
Se hvor nære Hovland var hole-in-one i videoen under.
picture

Sjekk Hovlands reaksjon: Så nære var han hole-in-one

– Blir altfor mange feil

Allerede det første hullet satte tonen for de første ni hullene, da Hovland noterte seg for en bogey og ristet oppgitt på hodet. Kroppsspråket var ikke til å misforstå.
Deretter fulgte en ny bogey på hull tre, før det ble en dobbel bogey på hull åtte.
Da endte utslaget i roughen bak greenen. Hovland forsøkte å chippe seg ut av det tykke gresset, men var gang på gang for upresis.
– Det blir altfor mange feil av Hovland. Det er hans tredje dobbel bogey denne uken. Du ser ikke så mange bogeyer når han er på sitt beste, sa de amerikanske kommentatorene på GOLFTV.
Saken fortsetter under videoen.
picture

– Det hadde vært veldig artig å dra til OL med Viktor

– Lett å se hvor skoen trykker

Deretter spilte 23-åringen seg til et par birdie-muligheter. Når den ene snurret rundt hele hullkanten og ut, var det svært symptomatisk for Hovlands to siste dager.
– Han har faktisk tjent over fem slag fra tee og inn på green fra feltet, men gitt fra seg nesten åtte slag rundt og på green på disse fire rundene. Det er ganske lett å se hvor skoen trykker, oppsummerte Discovery-ekspert Marius Thorp tre hull før slutt.
– Han har ikke vært helt sharp rundt greene. Det viser tallene, men vi er ikke bekymret i det hele tatt, sa en samstemt Per Haugsrud i kommentatorboden.
Og mot slutten fikk altså nordmannen seg en liten opptur da han første satte inn en kontrollert eagle, før hole-in-one-forsøket trillet ut langs koppen. En bogey på turneringens siste hull spilte liten rolle.
Forhåpentlig gjør det at Hovland tar med seg en god følelse inn i US Open. Den turneringen spilles fra 17. til 20. juni.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame