Populære sporter
All sport
Vis alt

På stedet hvil for Hovland på verdensrankingen

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 31/05/2021 klokken 08:37 GMT+2

Viktor Hovland hadde spillefri i helgen og deltok ikke i PGA-turneringen i Fort Worth i Texas. Han er fortsatt nummer 12 på verdensrankingen.

Viktor Hovland

Foto: Getty Images

11.-plassen fra starten av mai er bestenotering for Hovland.
Vinneren av helgens PGA-turnering Charles Schwab Challenge Jason Kokrak avanserte 13 plasser og er nå nummer 22 på rankingen. Andremann Jordan Spieth gikk fra 28.- til 23.-plass.
Adam Hadwin gjorde det største bykset blant topp 100 i verden. Canadieren imponerte under PGA-turneringen i Fort Worth i Texas med en sterk 8.-plass og avanserte 18 plasser – fra 112.- til 94.-plass.
Bernd Wiesberger, som vant europatourturneringen i danske Farsø, hoppet opp 15 plasser og er nå nummer 50.
Forrige ukes Major-vinner Phil Mickelson klarte ikke cuten denne helgen og er nummer 33, etter å ha vært nummer 32 forrige uke. Tiger Woods falt ti plasser og er nummer 126.
Det er flere endringer blant topp ti. Xander Schauffele er nå nummer fem, mens Collin Morikawa falt til 6.-plass. Samtidig avanserte Rory McIlroy til 8.-plass, mens Patrick Reed falt én plass til 9.-plass.
Hovland står på startstreken under Memorial-turneringen som starter torsdag.
Årets tredje majorturnering er under en måned unna. US Open går i år i La Jolla i California og starter 17. juni. Der er Hovland med som en av favorittene.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame