PGA Tours egne sider skriver onsdag om forventningene til Honda Classic som går av stabelen i Florida denne uka. Der har en rekke eksperter som følger golfsirkuset tett få lov til å avsløre sine favoritter og outsidere til seieren.
Eurosports golfekspert, Marius Thorp, skjønner godt begrunnelsen fra ekspertene.
The Honda Classic
Brøt inn og kom med hjerteskjærende gest: – Jeg vil bare si en siste ting
02/03/2020 PÅ 00:56
– Selv om han har vært på disse listene før, så er det jo soleklart at banene i Honda Classic passer han veldig bra. Det er ofte det ekspertene ser på. Han blir et veldig naturlig valg.
– Så er jo form en faktor her. Det er helt klart at den seieren hans nå har løftet han opp igjen i øynene til ekspertene. Som i fjor sommer, så ser det ikke ut som det er noe frykt hos Viktor. Det virker ikke som om han kjenner på noe press når han nærmer seg suksess.
Viktor Hovland har ut fra intet plutselig markert seg som en av utfordrerne.
– Dette er en bane for «ballstrikers», og Hovland har vært en av de beste på dette i PGA Tour etter han fikk proff-statusen.
Det er ordene til Sean Martin, redaktør for PGA Tours egne sider.
Les Thorps golfblogg om Hovland: – Hvor stort er dette egentlig?
I tillegg har journalist Cameron Morfit også Hovland blant sine fire favoritter til seieren, selv om han tror Tommy Fleetwood trekker det lengste strået. Journalist Ben Everill har Hovland som outsider til seier i Florida. Personlig tror han at Rickie Fowler bruker erfaringen sin til å hente hjem tittelen.

Hovland etter seieren: – Helt vilt!

The Honda Classic
Bekmørk dag for Hovland – langt unna å klare cuten
28/02/2020 PÅ 22:01
The Honda Classic
Utrolige scener etter dette slaget: – Det er det verste!
28/02/2020 PÅ 21:46