Populære sporter
All sport
Vis alt

Hovland overbeviser ekspertene – nå lanseres han som favoritt

Sondre Skandsen

Oppdatert 26/02/2020 klokken 11:31 GMT+1

Etter hans første PGA Tour-seier, tror nå ekspertene Viktor Hovland kan blande seg inn i kampen om å vinne i Honda Classic også.

Viktor Hovland

Foto: Scanpix

PGA Tours egne sider skriver onsdag om forventningene til Honda Classic som går av stabelen i Florida denne uka. Der har en rekke eksperter som følger golfsirkuset tett få lov til å avsløre sine favoritter og outsidere til seieren.
Eurosports golfekspert, Marius Thorp, skjønner godt begrunnelsen fra ekspertene.
– Selv om han har vært på disse listene før, så er det jo soleklart at banene i Honda Classic passer han veldig bra. Det er ofte det ekspertene ser på. Han blir et veldig naturlig valg.
– Så er jo form en faktor her. Det er helt klart at den seieren hans nå har løftet han opp igjen i øynene til ekspertene. Som i fjor sommer, så ser det ikke ut som det er noe frykt hos Viktor. Det virker ikke som om han kjenner på noe press når han nærmer seg suksess.
Viktor Hovland har ut fra intet plutselig markert seg som en av utfordrerne.
– Dette er en bane for «ballstrikers», og Hovland har vært en av de beste på dette i PGA Tour etter han fikk proff-statusen.
Det er ordene til Sean Martin, redaktør for PGA Tours egne sider.
Les Thorps golfblogg om Hovland: – Hvor stort er dette egentlig?
I tillegg har journalist Cameron Morfit også Hovland blant sine fire favoritter til seieren, selv om han tror Tommy Fleetwood trekker det lengste strået. Journalist Ben Everill har Hovland som outsider til seier i Florida. Personlig tror han at Rickie Fowler bruker erfaringen sin til å hente hjem tittelen.
picture

Hovland etter seieren: – Helt vilt!

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame