– Det var den perfekte responsen, sa Zalatoris på en pressekonferanse foran denne ukens PGA-turnering i Texas.
25-åringen sikter til at PGA-touren tirsdag gjorde det klart at de ikke vil la spillere som er kontraktbundet med touren, få spille den første turneringen til superligaen.
– Vi er på et flott sted. Vi prøver å promotere det beste produktet mulig og hvis du vil være med på at det bare blir bedre og bedre, burde du ikke forlate. Man burde ikke få ha det begge veier, sa Zalatoris.
PGA Championship
Golfstjerne fikk ublidt møte med rivalens ball
10 TIMER SIDEN
Den nye og mye omtalte touren starter på Centurion Golf Club utenfor London 9. juni. Superligaen har fått mye kritikk som følge av Saudi-Arabias mange brudd på menneskerettighetene. Det er tidligere verdensener Greg Norman som er direktør.

– Vil ikke bli stoppet

Han har fått flerfoldige milliarder fra Saudi-Arabia til å bygge opp en helt ny tour i golfsirkuset. Det er det statseide investeringsfondet som står bak. De styrer også fotballklubben Newcastle i Premier League.
– Uansett hvilke hindringer PGA-touren legger i veien for oss, vil vi ikke bli stoppet. Vi vil fortsette å gi spillere alternativer som promoterer det fantastiske golfspillet globalt, sa Norman etter at PGAs avgjørelse ble kjent.
Australieren vant 20 turneringer på PGA-touren, deriblant majorturneringen US Open to ganger i sin tid som aktiv. Han er i tillegg medlem av World Golf Hall of Fame.
LES OGSÅ: Discovery-ekspert tror ikke på Superliga i golf

Thomas-støtte

Justin Thomas håper at PGA-nekten vil avskrekke flere fra å forlate PGA-sirkuset. 29-åringen står med 14 seire i PGA-sammenheng.
– Jeg håper det vil avskrekke spillerne. Jeg tror PGA har gjort det veldig klart hva som vil skje om de gjør det. De vil ikke ha spillere som svinger mellom PGA og superligaen, sa Thomas.
Phil Mickelson og Lee Westwood har begge snakket om å kombinere PGA-spill med den nye superligaen. Mickelson var blant de første til å forsvare den, men har siden beklaget sine uttalelser og ser ut til å vende nesen tilbake mot PGA-touren. Han sto over US Masters i april som følge av reaksjonene mot ham.
Også spanske Sergio Garcia har hintet sterkt om deltakelse i superligaen.
(©NTB)
PGA Championship
Hovland-kopi i andre runde – fortsatt på par
20 TIMER SIDEN
PGA Championship
Godkjent åpning av Viktor Hovland – på par etter første dag
19/05/2022 PÅ 18:08