I et eksklusivt intervju med Golf Digest snakker Tiger Woods ut for første gang etter den alvorlige bilulykken like utenfor Los Angeles 23. februar som har satt stjernen ute av spill i flere måneder.
Selv beskriver han skadene etter ulykken som “an completely different animal” i forhold til skader han har hatt tidligere.
The CJ Cup
Hovland med birdie-tørke – endte dagen to slag under par
18 TIMER SIDEN
– Jeg skjønner mer av rehabiliteringsprosessen på grunn av mine tidligere skader, men dette har vært mer smertefullt enn noe jeg har opplevd tidligere.
På spørsmålet om hans håp om å spille golf igjen hadde Woods ingen kommentar, men han sa:
– Opptreningen holder meg opptatt og gir meg noe å gjøre. Jeg følger rutinene mine hver dag og fokuserer på mitt mål nummer 1 akkurat nå: å gå på egenhånd. Ta et skritt av gangen.

Støtte fra hele verden

Like etter Masters-turneringen i starten av april la Woods ut et bilde på sin instagram som viste han smilende og med krykker.
– Det er et morsomt bilde. Krykkene får skuldrene mine til å se så store ut! Kanskje det er treningen også. Det har vært fint å ha muligheten til trene overkroppen og bevare styrken der, sa Woods om instagrambildet han la ut.
En motiverende faktor for Woods har vært den enorme støtten han har fått over hele verden.
– Det er har vært utrolig. Jeg har fått så mye støtte fra mennesker både på innsiden og utsiden av golfmiljøet. Det betyr så mye og har hjulpet meg veldig, forteller Woods.
Woods fikk også med seg Phil Mickelsons historiske seier i PGA Championship nylig. Han beskriver hans langvarige rivals seier som “inspirerende” i et twitter-innlegg.

Lang skadehistorikk

Rehabiliteringen fokuserer på å styrke det høyre beinet, som gjennomgikk de verste skadene i ulykken når han mistet kontroll over sin egen bil på morgenen den 23. februar.
Ifølge en rapport fra Los Angeles politiavdeling kjørte Woods over fartsgrensen når han krysset over i feil kjøreretning og endte opp med å treffe et tre på siden av veien.
Myndighetene sa at de ikke var noe tegn på at Woods var påvirket av alkohol eller andre stoffer mens han kjørte, og ville ikke anmelde golfspilleren etter ulykken.
Etter å ha gjennomgått flere operasjoner på hans høyre bein etter ulykken, dro han hjem til Florida for å fortsette rehabiliteringen der. Det er fortsatt uklart om det må gjennomgås ytterligere operasjoner og om Woods vil få tilbake full mobilitet og styrke i beinet.
Woods er ikke ukjent med langtids skadeavbrekk. Når han krasjet, var 45-åringen på i opptreningsfasen etter hans femte ryggoperasjon. Woods har gjennomgått fire ryggoperasjoner tidligere, men dette var hans første siden april 2017.
Woods har i tillegg hatt flere operasjoner på hans venstre kne. Det er det samme velkjente kneet som han skadet under US Open i 2008 som han endte opp med å vinne, selv med et avrevet korsbånd.
The CJ Cup
Tar caddien på senga med albatross: – Ser ut som han har ramlet av månen
I GÅR PÅ 22:35
The CJ Cup
Offensiv Hovland: – Det er bare å mate på videre
I GÅR PÅ 21:45