Scanpix

Skarpnord nummer fire i Australia

Skarpnord nummer fire i Australia
Av Eurosport

22/02/2019 09:31Oppdatert 22/02/2019 09:32

Marianne Skarpnord henger med i toppen i europatourturneringen Australian Ladies Classic. Hun gikk fredagens runde på par.

Etter to runder ligger Skarpnord to slag under par, men det er et stykke opp til teten. Spanske Nuria Iturrios er åtte slag under par etter en imponerende 67-runde fredag.

Skarpnord deler 4.-plassen med tre svensker, Jenny Haglund, Madelene Sagström og Linnea Ström. Hun spilte en jevn 2. runde med fire bogeyer og fire birdier.

33-åringen fra Sarpsborg har hatt en god start på 2019. Blant annet har hun en 2.-plass på europatouren og en seier i en mindre australsk turnering allerede.

Tonje Daffinrud lå også godt an etter første dag i Bonville, men fredag fikk hun en dårlig start med bogeyer på hull 1, 5 og 6. I alt gikk Tønsberg-jenta runden på to slag over par, og hun ligger dermed ett over par totalt på delt 12.-plass.

Karoline Lund var sju slag over par etter to runder og klarte ikke cuten i turneringen. Det gjorde heller ikke Celine Borge, som i alt brukte 153 slag (9 over par).

(©NTB)

Sett denne?

Video - Amy Bockerstette imponerer på golfbanen

00:58