Populære sporter
All sport
Vis alt

Tannlegebesøk ødela for Hovland i fjor – nå starter jakten på FedEx-tittelen

Oppdatert 07/10/2021 klokken 08:54 GMT+2

Torsdag sesongåpner Viktor Hovland på PGA-touren da Shriners Children's Open går av stabelen i Las Vegas. I fjor måtte nordmannen stå over nevnte turnering grunnet et tanninngrep, men i år tror eksperten at nordmannen virkelig kan «bite» fra seg.

Viktor Hovland

Foto: Getty Images

I fjor misset ikke Viktor Hovland bare putten i Las Vegas, men han mistet hele Shriners Hospital for Childrens Open grunnet et tannlegebesøk.
Den gang måtte golfesset trekke tre av fire visdomstenner, men klok av skade får ikke tannlegen audiens i år, og Hovland er plass i Las Vegas for å innlede sesongen.
Det er en turnering Discoverys golfekspert Marius Thorp tror vil passe Hovland meget godt.
– Det er en bane han kjenner veldig godt, da treneren hans (Jeff Smith) er basert der. Det er et stort pluss for han, sier Thorp til Discovery.
  • Følg Viktor Hovland i Shriners Children's Open på GOLFTV og Eurosport.no
Saken fortsetter under videoen.
picture

Hovland fleipet med lagkameratene: – Vi har kanskje blitt litt for godt kjent

Jakten på FedEx-tittelen

Hovland fikk en god start på den forrige sesongen, noe som forplantet seg over lengre tid. Derfor mener Thorp at en god start også denne gangen kan ha mye å si for det norske golfhåpet.
– Det er absolutt viktig med en god start. Det er muligheten til å få litt poeng på tavla, og få en god start før de store turneringene kommer etter nyttår. Det er viktig for selvtilliten, mener Thorp som også trekker frem et annet moment.
– I år er nok målsetningene å sanke nok poeng for å kjempe om FedEx-cup tittelen. Da må man plukke poeng fra start, sier Thorp.
Viktor Hovland er i featured group sammen med Adam Scott og Hideki Matsuyama i Shriners Children's Open. Nordmannen slår ut 16:13 torsdag – sendestart 15:30 på GOLFTV.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Her er Hovlands beskjed til unge norske golfere

Tror Hovland er klar

Hovland ble i fjor nummer fem i PGA touren. Patrick Cantlay vant trofeet.
Basert på det 24-åringen viste for bare snaue to uker siden i Ryder Cup mener Thorp at Hovland kommer til å bite godt fra seg fra start.
– Jeg har veldig tro på at han er i god form. Spillet hans i Ryder Cup var bedre enn poengfangsten, han spilte blant annet en god kamp mot Morikawa. Der var det golf på høyt nivå, og så har han nesten ikke hatt pause - så man rekker nesten ikke å komme ut av form, så jeg tror nok han er klar, sier Thorp.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame