• Fredag klokken 21.55: Følg runde to av Sanderson Farms Championship på Eurosport 1 og GOLFTV. Få tilgang her.
Nordmannen ligger på en delt annenplass, med ni slag under par totalt, etter sin andre runde. Eurosports golfkommentator Per Haugsrud forteller at det sannsynligvis er noen som vil passere ham i løpet av fredag kveld, men at Ventura for alvor vil være med i seierskampen også når runde tre starter lørdag.
– Det har ikke så mye å si at noen passerer ham i løpet av resten av runde to. Nå kommer han til å ligge der oppe ved halvspilt. Ett, to eller tre slag bak har ikke så mye å si, sier Haugsrud.
Sanderson Farms Championship
Ventura sikret millionpremie etter stabil avslutning
04/10/2020 PÅ 22:55
Demed ligger alt til rette for at Ventura blir å se mye på TV-skjermen på lørdag. Den høye plasseringen betyr nemlig at han er blant de siste som går ut.
– I dag var en bra dag. Jeg spilte og puttet ganske bra, men litt kjedelig avslutning med treputt på hull 17. Sånn er det. Jeg prøver å gjøre så godt jeg kan. Driveren har fungert ganske bra, puttern er alltid heit, så jeg gleder meg til helgen, sier Ventura til Eurosport.no.
Se intervjuet med Kristoffer Ventura. Saken fortsetter under videoen.

Kristoffer Ventura etter storspillet: – Putteren er alltid heit

– Jeg er i en god posisjon, så får jeg prøve å lære litt av det som skjedde i Napa (Safeway Open, red.anm.), og ta med meg videre denne uken. Kult at så mange følger med. Jeg håper på å gi litt bra underholdning til helgen, sier Ventura.
Sanderson Farms er ikke av de største turneringene, men vil likevel føre med seg både penger og rankingpoeng.
– Selv om det ikke er det sterkeste startfeltet, er dette likevel en vanlig PGA-turnering med alt det bringer med seg. Hvis han vinner, er i så fall det helt vilt og mye større enn da Viktor vant (i Puerto Rico i februar, jou.anm.). Med seier er du klar for Masters og alle de store turneringene. Du får også vinnerkategori på PGA-touren i tre år. Dermed får du spille så å si alt du vil, forklarer Haugsrud.
Haugsrud mener nordmannens seiersmuligheter definitivt er til stede.
– Han har jo vunnet mot mange av disse gutta før. Alle er så gode at man må ha dagen, men han er mer enn god nok. Han gjør bøttevis av birdier og slår stygglangt. Han må bare holde seg unna de enkle feilene han har en stygg vane for å gjøre, sier Haugsrud.
Ventura lå lenge likt med lederen M.J. Daffue, men en bogey på det nest siste hullet, plasserte ham på en delt annenplass sammen med Denny McCarthy.
  • Følg Kristoffer Venturas seiersjakt på GOLFTV.
Sanderson Farms Championship
– Jeg skal være tålmodig og gjøre mitt beste. Det er alt jeg kan gjøre
04/10/2020 PÅ 11:33
Sanderson Farms Championship
Ventura i ny seierskamp – dette sier han før siste dag
04/10/2020 PÅ 00:52