Saken oppdateres!
Det var ikke lette forhold for spillerne på dag tre av PGA Championship i Oklahoma. Vinden ga spillerne en rekke problemer gjennom dagen og det bar scorene preg av.
PGA Championship
Fryktelig tung turneringsretur for Hovland: – Ikke godt nok kvalitetsmessig
22/05/2022 PÅ 17:48
Det gjaldt også for Viktor Hovland, som ikke fikk det helt til på tredjerunden i hans hjemstat. Hovland gikk runden på 75 slag, og ligger fem slag over par etter tre runder.
Det holder til en foreløpig delt 45. plass.
En som ikke virket å slite under de vanskelige forholdene var chilenske Mito Pereira, hvertfall innledningsvis. Chileneren ledet på et tidspunkt på -10, fire slag foran nærmest motspiller Han har siden falt ned til -7 bare to slag foran amerikanske Bubba Watson på andreplass som ligger på -5.
Runden pågår fortsatt.

– Unødvendige feil

Hovlands runde startet langt i optimalt. I går satt omtrent alle parputtene for nordmannen, men på dagens aller første hull bommet han en putt fra omtrent én meter for par og røk på dagens første bogey.
Han hadde gode muligheter til å slå tilbake på både hull 3, 4 og 5, men birdieputtene ville ikke i, som også var litt av historien på de to første rundene til Hovland.
På hull 6 satt endelig birdieputten for nordmannen, men gleden ble kortvarig for allerede på det neste hullet kom rundens andre bogey.
Det kom en ny bogey på hull ni og han rundet på to over par.
– Etter bogeyen på hull 1 har det absolutt vært muligheter for å gjøre birdies, men det har blitt et par unødvendige feil som dreper momentum og gjør det vanskelig å komme i rytmen, var dommen til Discoverys golfekspert Marius Thorp etter halvspilt runde for Hovland.

Tur i vannet

Momentumet snudde ikke akkurat på de siste ni for verdenssekseren fra Norge. På hull 10 kom den tredje bogeyen på de siste fire hullene og han falt ned til en foreløpig delt 35. plass.
På hull 13 slo han andreslaget i vannet, og det luktet bogey lang vei. Men Hovland slo et mesterlig fjerdeslag etter droppen til bare et par meter fra hullet. Han fulgte opp med å sette parputten og reddet seg bra inn etter turen i vannet.
Etter å ha reddet seg på hull 13, skulle derimot rundens femte bogey komme på det neste hullet.
Han fulgte opp med tre strake par før han avsluttet runden med nok en bogey på de siste hullet for en runde på 75 slag.
PGA Championship
Tiger Woods trakk seg fra PGA-mesterskapet
22/05/2022 PÅ 12:38
PGA Championship
Golfstjerne fikk ublidt møte med rivalens ball
21/05/2022 PÅ 09:44