Foran turneringsstart torsdag var Wyndham Championship den siste muligheten for Ventura å kvalifisere seg til FedEx Cup-sluttspillet, der de 125 beste på PGA-touren får spille.
For å komme seg inn i sluttspillet, var det en andreplass eller seier som gjaldt for Ventura. Det klarte han ikke, og 26-åringen var heller ikke i nærheten.
Ett slag over par på den første runden og på par den andre runden sørget for at han var fire slag unna å klare cuten i Greensboro i Nord-Carolina. Dermed blir det ingen FedEx Cup-sluttspill på nordmannen, der Viktor Hovland blir Norges eneste innslag.
Golf
LIV Golfs frontkjemper trekker seg fra søksmål: – De gjemmer seg
I GÅR KLOKKEN 17:52
Nå blir det Korn Ferry Tour Finals, nivået Ventura spilte på for å komme inn på PGA-touren i 2019. Da vant han to turneringer og sikret PGA-kortet. En god avslutning med flere topplasseringer i Korn Ferry Tour Finals gjør at han vil bli å se på PGA-touren neste sesong og, men der er nåløyet svært trangt.
I finalen kjemper de som har blitt mellom 126 og 200 på FedEx Cup-listen, samt de som har blitt mellom 26 og 75 på Korn Ferry-rangeringen, om 25 plasser på PGA-touren kommende sesong.
(©NTB)
Golf
USA fortsatte dominansen i Presidents Cup – tok sin niende strake seier
25/09/2022 KLOKKEN 21:40
Golf
Golfforbund bryter med stjernespilleren: – Kan ikke lenger være et forbilde
22/09/2022 KLOKKEN 15:13