Populære sporter
All sport
Vis alt

Hovland henger med i tetkampen tross skuffende avslutning

Espen Blaker

Oppdatert 05/12/2020 klokken 00:20 GMT+1

Viktor Hovland startet fredagens runde med et brak, men så sa det stopp.

Viktor Hovland

Foto: Eurosport

  • Se Viktor Hovland i Mayakoba Golf Classic på GOLFTV lørdag fra 20:00. Få tilgang her!
Etter ni hull av fredagens andre runde var Viktor Hovland oppe på delt førsteplass i Mayakoba Golf Classic. Men med tre bogeys og null hjelp fra golfgudene på de siste ni endte det «bare» med en 9. plass inn i helgen for det norske golf-esset.
For det så lenge ut til å bli en ordentlig festdag ute på La Camaleon Golf Club. Etter en tidlig bogey startet Hovland et vanvittig birdie-kjør fra hull 2. På de sju neste hullene gjorde ikke 23-åringen mindre enn fem birdie-putter – flere etter meget imponerende putting, spesielt på hull 8.
– Oioioi! Har du sett hvordan han holder på. Blitt putte-sheriff også nå, utbrøt Eurosports kommentatorer Per Haugsrud og Henrik Bjørnstad.
Men så sa det stopp. Etter en kort miss for par på hull 10, fulgte Hovland opp med en svak chip og en ny miss for par på 11. Han hentet seg inn med par på det vanskelige 12. hullet, og da birdie-mulighetene igjen dukket opp på de neste hullene var ikke marginene med Hovland.
En ny bogey på hull 17 gjorde at Hovland endte dagen på -2. Med -6 totalt er han fortsatt godt inne i tetsjiktet på en 9. plass, fem slak bak lederen Emiliano Grillo.
Kristoffer Ventura fikk ikke fullført sin runde før solen gikk ned, og må dermed spille de tre siste hullene lørdag morgen. Men med +2 på runden og +3 totalt er norsk-mexicaneren etter all sannsynlighet ikke med videre til helgen, da cuten ser ut til å gå på -1.
picture

Her tar Hovland i bruk sin nye AimPoint-rutine

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame