Populære sporter
All sport
Vis alt

Målløs etter Woods-prestasjon – drømmer om Hovland-duell

Martin Langeveld

Publisert 08/04/2022 klokken 13:17 GMT+2

Discoverys golfekspert Henrik Bjørnstad er mektig imponert over det Tiger Woods leverte i første runde av The Masters.

Drømmereturen – Slik er Tiger Woods mastershistorie

  • Følg Viktor Hovland og Tiger Woods i The Masters på discovery+
– Det var mye forventninger og spenning knyttet til runden, og igjen finner han en måte og imponere på. Og det så til de grader med under par. Jeg er målløs og stum av beundring, sier Discoverys golfekspert Henrik Bjørnstad om Tiger Woods' comeback i The Masters.
46-åringen viste sin rutine med mye godt spill og endte på -1 på den første runden, som ledes av Cameron Smith på -4 før andre runde starter.
– Det er bare å se den store interessen og entusiasmen han skaper på banen. Vi lever i en tid hvor verdens beste golfspiller lever, og det han viser nå er historisk, fortsetter Bjørnstad.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Positiv Hovland etter åpningsrunden: – Gjør veldig mye bra

Selv kalte Woods turneringen en «tøff utfordring» på en pressekonferanse før det braket løs, med tanke på beinet han har slitt med. Så lenge stjernen holder det i sjakk, kan han fort ikle seg den grønne jakken for sjette gang, mener Bjørnstad.
– Det han viste i går åpner jo alle muligheter. Selv om han hadde et par feil, var han overraskende «sharp». Jeg tror og håper han spiller på samme nivået videre, og forhåpentligvis enda bedre. Det må han for å vinne.
Viktor Hovland hadde på sin side en godkjent første runde og endte på par. Nå håper Bjørnstad på en duell mellom nordmannen og det mange mener er tidenes beste golfspiller.
– Å få en duell mellom de to lenger ute i turneringen er en våt drøm. Spiller begge bra, kan vi få se det på lørdag og søndag. Men det er fortsatt en vei å gå, sier Bjørnstad.
Hovland går ut 16.34 norsk tid fredag, mens Woods går ut klokken 19.41.
Sett denne?
picture

Hovland nær «umulig» hole-in-one på Augusta

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Relatert
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame