Se Viktor Hovland i Masters fra 15:45 torsdag på GOLFTV. Få tilgang her!
AUGUSTA (Discovery):
For tredje dag på rad spilte Viktor Hovland treningsrunde med noen av de største stjernene på golfhimmelen.
Masters Tournament
Her blir han den første asiaten gjennom tidende til å vinne Masters
11/04/2021 PÅ 23:11
Onsdag formiddag stod tidligere Masters-vinner Jordan Spieth og verdenstoer Justin Thomas klare da Hovland kom joggende til utslagsstedet på hull 1.
Der 23-åringen hadde spilt sine to første treningsrunder på banens siste ni hull, var det de første ni som stod for tur dagen før dagen.
– Det kjennes greit ut. Man prøver jo å lære banen og komme seg rundt på en fin måte. Det handler om å "laste ned" så mye som mulig før alvoret starter i morgen. Nå gleder jeg meg bare til å starte, sier Hovland til Discovery.
Sett denne? Saken fortsetter under:

Dette mener eksperten Hovland må forbedre: – Da blir han en topp fem-spiller

– Litt av dramatikken forsvant

En ny stekhet dag sørget for at banen hadde tørket opp ytterligere, noe Hovland ga uttrykk for at han håper også blir trenden utover uken.
– Det er utrolig kult å være her, spesielt når forholdene er som de er. Det kommer til å bli gøy. Det blir en skikkelig test, og jeg ser frem til å gyve løs på den, sier Hovland.
En test som blir helt ulik 2020-utgaven av Masters. For selv om Hovland innrømmer at det var kjipt å se novemberutgaven fra sofaen, var det likevel ting som gjorde det lettere å takle.
– Det så ikke ut som det samme når det var så vått og baller stoppet på steder de aldri ville stoppet på nå. Litt av den dramatikken rundt Masters forsvant. Jeg synes ikke det var helt det samme, sa Hovland.
Dustin Johnson vant turneringen på rekordscoren -20, noe man ikke vil være i nærheten av å kunne oppnå denne uken.
– Likevel, man skal jo ikke ta noe vekk fra DJ heller. Det var ganske sykt det han holdt på med utpå der, fastslår Hovland.
Så gjenstår det å se hvilket vær som kommer de neste dagene. Mens torsdag og søndag ser bra ut, er det store muligheter for både regn- og tordenbyger fredag og lørdag.

Må holde tale

Torsdag starter alvoret for Hovland, men før det venter en helt spesiell oppgave.
For som den beste amatøren fra forrige aprilutgave av Masters, i 2019, dro nordmannen rett fra onsdagens treningsrunde til den tradisjonsrike amatørmiddagen.
Der må Hovland holde en tale, noe som ifølge bestekompis Kevin André Wright, som også fulgte onsdagens treningsrunde, ikke var det han hadde gledet seg mest til i sitt liv...
Torsdag formiddag venter heldigvis en langt mer lystigere oppgave, når Hovland slår ut klokken 10:06 lokal tid (16:06 norsk tid) med stjerneduoen Bubba Watson og Brooks Koepka.
Du ser hele Hovlands runde på GOLFTV og Eurosport Norge fra 15:45
Masters Tournament
Fire birdier på rappen ga Hovland ny bestenotering
11/04/2021 PÅ 21:38
Masters Tournament
Trenden som må snu for Hovland: – Det er så frustrerende
11/04/2021 PÅ 00:11