Eurosport

College-kompisens liv ble forvandlet over natten – nå unner han Hovland det samme

College-kompisens liv ble forvandlet over natten – nå unner han Hovland det samme

11/07/2019 11:07Oppdatert 11/07/2019 12:37

Matthew Wolff gikk til topps i sin tredje turnering som proff. Han mener det bare er et tidsspørsmål før hans norske kompis gjør det samme.

  • Se John Deere Classic på GOLFTV og Eurosport Norge fra torsdag til søndag. Få tilgang her!

TPC DEERE RUN (Eurosport.no):

20-åringen fra Agoura Hills i California vant forrige helgs 3M Open på spektakulært vis da han senket en putt for eagle på det siste hullet.

Dermed åpnet en helt ny verden seg for Wolff, som sikret seg PGA-kortet for 2020 og stjernestatus over natta.

– Jeg tror ikke det har gått helt innpå meg enda. Det har vært noen surrealistiske dager, og jeg har ikke fått mye søvn, sier Wolff.

Se den dramatiske avslutningen samt intervju med både Wolff og Hovland her (saken fortsetter under):

Video - Viktor Hovland: – Jeg holder meg til planen og kjører på

01:12

I likhet med Viktor Hovland er Wolff en spiller som har tatt PGA-sirkuset med storm. Det er kanskje ingen tilfeldighet - de to ungguttene er gode kompiser, og kommer begge fra Oklahoma State University, hvor de har tilbragt utallige treningstimer sammen.

– Selv om han vant forrige uke, er det ikke slik at jeg kommer til å vinne denne uken. Jeg holder meg til planen og kjører på, sier Hovland til Eurosport.no.

Nå ser den ferske PGA-vinneren frem mot dagen der han kan være med å feire Hovlands første triumf – noe han tror det ikke blir altfor lenge til.

– Jeg har sagt det før – det er litt kjipt å slå ham fordi han kjemper for det samme som meg, men han var virkelig glad på mine vegne, noe jeg også hadde vært i samme situasjon. Når han tar sin første seier, så kommer jeg til å være ekstremt glad på hans vegne, sier Wolff.

Hovland innrømmer at kompisens suksess har inspirert ham i den videre jakten på titler.

– Det er kult å se at noen du har brukt så mye tid med, har en slik suksess. Jeg unner ham det, sier han til Eurosport.no.

Video - Sjekk Hovlands herlige svar på caddiens oppsiktsvekkende melding

00:34
0
0