– Jeg blir veldig inspirert av det han driver med. Det er helt rått. Han bedriver stor idrett om dagen, sier Lægreid om Hovland.
De er begge født i 1997 og gikk på WANG Toppidrettsgymnas fra 2013 til 2016.
Tokyo 2020
OL-drømmen knust av fyllekjører – så sønnen vinne gull
9 TIMER SIDEN
– Jeg står faktisk og blir bedre på å putte her på rommet mitt nå. Så inspirert har jeg blitt, sier Lægreid og ler, mens han lader opp til nye verdenscuprenn i skiskyting i Nove Mesto.
Mens Lægreid er en av verdens beste skiskyttere og vant fire VM-gull i Pokljuka tidligere i år, er Hovland nummer 13 på verdensrankingen etter en rekke gode resultater i store PGA-turneringer det siste året.
– Vi pratet en del sammen, men gikk i forskjellige klasser. Han var jo ute og reiste nesten hele tiden, men vi snakket litt i gangene og sånt, sier Lægreid.
Saken fortsetter under videoen.

Hør hva Ventura hadde å si etter sin første hole in one på Touren

Hovland skuffet i helgens PGA-turnering i Florida, men har vært topp fem i fire av de siste seks turneringene. I tillegg har han ikke misset en cut siden Honda Classic 1. mars 2020. Det er 22 turneringer siden.
– I tillegg er jo golf en så utrolig stor idrett. Jeg som skiskytter kan ikke sette ord på det. Vi tenker jo at skiskyting, men golf … Det er helt vanvittig, sier Lægreid og avslutter:
– Viktor hadde alltid troen på seg selv. Han viser at ingenting er umulig.
(©NTB)
Fikk du med deg denne?

Ventura med hole in one: – Det er Ace Ventura!

Tokyo 2020
Golf - Tokyo 2020 – OL-høydepunkter
21 TIMER SIDEN
Tokyo 2020
Hovland når ny milepæl: – Vanvittig prestasjon
EN DAG SIDEN