– Det var veldig solid fra tee til green. Jeg traff veldig mange greener. Det var ikke alltid det var veldig nærme, men det blåste veldig mye i dag slik at det var vanskelig. Jeg er ganske fornøyd med å spille så stabilt. Jeg kunne senket en del putter i dag og det kunne blitt en skikkelig bra runde, men med den avslutningen er jeg skikkelig fornøyd med dagen, sier Viktor Hovland til Eurosport.
Nordmannen spiller sin første turnering på PGA-touren siden 9. november, og han viste at formen er intakt. Særlig mot slutten av 1. runde imponerte Hovland. Han gikk de fem siste hullene på fire slag under par.
Golf
Karrierebeste for Hovland på golfrankingen
22/11/2021 PÅ 07:10
Hovland startet runden på 10. hull og fikk en fin start med birdie på hull 11. En bogey på 18. hull gjorde imidlertid at han lå på par halvveis.
På banens femte hull puttet han til eagle ved å bruke tre slag på par fem-hullet. Han fulgte opp med birdier på hull sju og ni og endte på 67 slag totalt.
De neste dagene er det meldt regn. På spørsmål om det var en fordel å gå ut på morgenrunden, svarer Hovland følgende:
– Det er vanskelig å si, ettersom det ikke blåste like mye på ettermiddagen, som det gjorde i dag tidlig. På noen av hullene slo jeg med fireren inn, og noen av spillerne vil ikke det nå. Det kommer an på hvor mye det vil regne. Vi får se, sier Hovland.
Saken fortsetter under videoen. Se og hør hva nordmannen hadde å si før dagens runde her:

Dette sa Hovland før turneringen

Kristoffer Ventura gikk runden på ett slag over par og ligger på delt 70.-plass. Dermed ligger han an til å måtte kjempe for å klare cuten i turneringen.
Russel Knox er eneste som gikk seks under par. Chileneren Joaquin Niemann, Emiliano Grillo fra Argentina og Tom Hoge fra USA gikk alle fem under par og leverte bedre enn Hovland. Han deler femteplassen med sju andre spillere.
(©NTB)
Golf
Hovland dropper storturnering
13/11/2021 PÅ 16:18
World Wide Technology Championship
Thorps golfblogg: «Total dominans fra start til mål»
10/11/2021 PÅ 14:43