Golf

Hevder PGA håper på oppstart i mai

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Viktor Hovland

Foto: Getty Images

AvEurosport
11/04/2020 på 13:02 | Oppdatert 11/04/2020 på 13:04

PGA-touren i golf undersøker muligheten for å kunne starte opp igjen etter koronapausen med en turnering i Texas 21. mai, skriver Golf Digest.

Golfmagasinet har fått tilgang til en epost som ledelsen i PGA-touren angivelig sendte til spillerne torsdag. Der står det at de sikter seg inn mot å kunne spille turneringen Charles Schwab Challenge i Forth Worth.

Golf

Råkjør venter Hovland – dette er hans foreløpige turneringsplan

FOR 10 TIMAR SIDAN

Samtidig diskuterer man muligheten for å spille turneringer uten publikum, slik at man kan «bevare flest mulig arrangementer, samtidig som vi gir oss selv mer tid mens krisen utvikler seg», heter det blant annet i eposten.

Viktor Hovland og de andre golfstjernenes tour ble stanset etter 1. runde av Players Championship 12. mars. Senere er alle turneringer til og med 10. mai blitt utsatt eller avlyst.

Blant annet ble British Open flyttet til 2021, mens US Open, PGA-mesterskapet og US Masters har fått nye datoer senere i år.

Følger myndighetenes råd

PGA-toppene understreker i eposten at de vil lytte til myndighetenes råd og retningslinjer før de tar en beslutning om å gjenoppta sesongen. Samtidig opplyses det at spillerne skal få varsel tre-fire uker før sesongen fortsetter.

«Vi forstår at mange av dere er berørt av reiserestriksjoner og/eller manglende mulighet til å trene der dere er. Derfor ønsker vi å gi dere så mye tid som mulig, slik at dere kan komme tilbake fullt forberedt», står det i eposten.

Dersom det ikke blir mulig å spille PGA-turneringen i Forth Worth, Texas i mai, kan det ifølge Golf Digest bli aktuelt å flytte den til 11.-14. juni. Da skal i utgangspunktet Canadian Open turneringen spilles, men den blir høyst sannsynlig avlyst.

(©NTB)

Golf

PGA-turnering planlagt med publikum avlyst

29/05/2020 PÅ 06:09
Golf

Enorm golf-økning: To uker unna magisk tall-grense

27/05/2020 PÅ 16:33
Relatert
Golf
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Siste nytt

Golf

Råkjør venter Hovland – dette er hans foreløpige turneringsplan

FOR 10 TIMAR SIDAN

Siste videoer

Golf

Hovland chipping

00:00:26

Mest populært

Indre Bane

Viking-spørsmålet: – Tror de svetter litt i Stavanger

FOR 9 TIMAR SIDAN
Vis mer