Golfmagasinet har fått tilgang til en epost som ledelsen i PGA-touren angivelig sendte til spillerne torsdag. Der står det at de sikter seg inn mot å kunne spille turneringen Charles Schwab Challenge i Forth Worth.
Samtidig diskuterer man muligheten for å spille turneringer uten publikum, slik at man kan «bevare flest mulig arrangementer, samtidig som vi gir oss selv mer tid mens krisen utvikler seg», heter det blant annet i eposten.
Viktor Hovland og de andre golfstjernenes tour ble stanset etter 1. runde av Players Championship 12. mars. Senere er alle turneringer til og med 10. mai blitt utsatt eller avlyst.
The CJ Cup
Hovland med flott avslutning i Las Vegas
12 TIMER SIDEN
Blant annet ble British Open flyttet til 2021, mens US Open, PGA-mesterskapet og US Masters har fått nye datoer senere i år.

Følger myndighetenes råd

PGA-toppene understreker i eposten at de vil lytte til myndighetenes råd og retningslinjer før de tar en beslutning om å gjenoppta sesongen. Samtidig opplyses det at spillerne skal få varsel tre-fire uker før sesongen fortsetter.
«Vi forstår at mange av dere er berørt av reiserestriksjoner og/eller manglende mulighet til å trene der dere er. Derfor ønsker vi å gi dere så mye tid som mulig, slik at dere kan komme tilbake fullt forberedt», står det i eposten.
Dersom det ikke blir mulig å spille PGA-turneringen i Forth Worth, Texas i mai, kan det ifølge Golf Digest bli aktuelt å flytte den til 11.-14. juni. Da skal i utgangspunktet Canadian Open turneringen spilles, men den blir høyst sannsynlig avlyst.
(©NTB)
The CJ Cup
Hovland med birdie-tørke – endte dagen to slag under par
I GÅR PÅ 23:39
The CJ Cup
Tar caddien på senga med albatross: – Ser ut som han har ramlet av månen
15/10/2021 PÅ 22:35