• PGA med Viktor Hovland ser du på GOLFTV
Knight ble engasjert som Hovlands høyre hånd på golfbanen etter at nordmannen trådte inn i de profesjonelles rekker. Det skjedde umiddelbart etter den oppsiktsvekkende 12.-plassen i Major-turneringen US Open i forrige måned.
Siden har de to gjennomført to turneringer sammen, og rutinerte Knight er mektig imponert over det han har sett av unggutten.
Slync.io Dubai Desert Classic
Dette sa Viktor Hovland etter fredagens runde
9 TIMER SIDEN
– Han slår ballen veldig rett. Måten han slår ballen er fantastisk, og du kan se at han har et tonn med potensial, sier han i et stort intervju med The Caddie Network.
– Jeg er også imponert over hans mentale tilnærming. Han er en veldig rolig gutt. Han kan bli sint, men lar det raskt passere.
  • PGA med Viktor Hovland ser du på GOLFTV
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Entusiastisk

Hovland debuterte som profesjonell i PGA-turneringen i Cromwell for snart to uker siden. Der ble det 54.-plass og en premiesjekk på 16.560 dollar, drøyt 140.000 kroner.
Sist helg viste han seg igjen fram med en knallsterk 13.-plass i PGA-turneringen i Detroit. Det ga nye 1,3 millioner kroner inn på kontoen.
Samarbeidet med Knight synes å gå bra, og den rutinerte caddien legger ikke skjul på at han nyter å være nordmannens høyre hånd.
– Dette er veldig spennende for meg. Jeg er like entusiastisk nå som da jeg debuterte på Touren, ved å få muligheten til å se en ung gutt vokse her ute, sier Knight.
Australieren har ti år bak seg som caddie og har båret bagen til flere profilerte spillere. Han har samtidig latt seg imponere stort av Hovlands ferdigheter.
– Han har selvsagt utrettet mye som amatør. Å se det han klarte søndag var imponerende, sier Knight.
  • PGA med Viktor Hovland ser du på GOLFTV
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Fowler-kontakt

Viktor Hovland avsluttet PGA-turneringen i Detroit med en gnistrende runde åtte slag under par. Dermed bykset han oppover resultatlista.
I intervjuet med The Caddie Network røper også Knight at han kom i kontakt med Hovland gjennom en av golfsportens store stjerner, amerikaneren Rickie Fowler. Tidligere i år ble nemlig Knight oppringt av Fowlers caddie Joe Skovron.
– Det var ingen hemmelighet at Viktor kom til å bli profesjonell på et eller annet tidspunkt i år, sier Knight – og henviser videre til at både Hovland og Rickie Fowler gikk på Oklahoma State University.
– Joe spurte om jeg var interessert i å være caddie for Viktor da avgjørelsen om å bli proff var tatt, og svaret mitt var selvsagt ja, sier Knight.
Så langt har samarbeidet vært en suksess. Torsdag går Hovland og hans høyre hånd i gang med en ny PGA-turnering. Den spilles i Blaine, Minnesota.
  • PGA med Viktor Hovland ser du på GOLFTV
(©NTB)
Slync.io Dubai Desert Classic
Hovland på skuddhold i Dubai: – Alle muligheter i helgen
16 TIMER SIDEN
Slync.io Dubai Desert Classic
Hovland om egen milepæl: – Det er ganske vilt
I GÅR PÅ 20:11