Populære sporter
All sport
Vis alt

Hovland avsluttet strålende – henger med i toppen i Dubai

Espen Blaker

Oppdatert 11/12/2020 klokken 12:12 GMT+1

Viktor Hovland er på skuddhold før helgens to avsluttende runder av Europatourfinalen i Dubai.

Viktor Hovland

Foto: Eurosport

Med tre birdies på de siste seks hullene klatret Hovland opp til en 11. plass i det han gikk av siste green på Earth Course i Dubai.
Med det gikk 23-åringen fredagens andre runde på 69 slag og -3. Før den sterke avslutningen lå Hovland på par etter birdie på hull 3 og en bogey på hull 12. Men med birdies på 13, 15 og 18 ble det altså en mer enn godkjent dag for nordmannen.
Hovland gikk torsdagens åpningsrunde på -1, og uttalte i etterkant at han slet med å komme seg nære nok pinnen gjennom dagen. Det var også tilfellet på fredagens runde frem til de siste hullene, hvor han utnyttet de gode mulighetene han skaffet seg selv.
Etter søndagens triumf i Mexico reiste Hovland over 13 000 kilometer til Dubai. Han ankom ikke emiratene før sent tirsdag kveld, og med ni timers tidsforskjell er det naturlig å anta at jetlagen har preget ham noe de første dagene. Dermed er det gode sjanser for at den ferske PGA Tour-vinneren vil ha en jevn stigning gjennom årets siste turnering, som avsluttes søndag.
Etter turneringen i Dubai er planen å reise hjem til Norge på juleferie.
– Det er planen å dra hjem på juleferie, ja. Jeg får se an hvordan det blir med karantenesituasjonen, jeg tviler på jeg får gjort så veldig mye når jeg er hjemme. Men det er på tide å se mor og far igjen, det har vært nesten et år siden sist nå, sa Hovland til Eurosport etter seieren i Mayakoba Golf Classic søndag kveld.
picture

Slik reagerte Hovland på Eurosport-kommentatorenes tårer

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame