• Se Viktor Hovland i Farmers Insurance Open på GOLFTV fra 18:50 lørdag. Få tilgang her!
Natt til lørdag norsk tid gikk Viktor Hovland av siste green etter det Eurosports kommentatorer omtalte som nordmannens beste runde i karrieren.
Se høydepunktene her (saken fortsetter under):
Farmers Insurance Open
Hovland nummer to i California: – Sykt å sitte igjen med en bismak
31/01/2021 KLOKKEN 23:32

Se Hovland briljere: – Må være karrierens beste runde

For selv i knalltøffe forhold, med haglbyger og vind, og på den vanskeligste banen (South Course) leverte Hovland en 65-runde (-7) – fire slag bedre enn noen annen South Course-spiller fredag.
– Først og fremst så drivet jeg veldig bra, og traff veldig mange fairways. Det er liksom den eneste måten du kan gjøre en del birdies utpå her. Spiller du fra roughen så hele tiden har du egentlig ikke noe sjans, sa Hovland til Eurosport etter runden.
– Alle deler av spillet var solid. Jeg traff mange fairways, hadde mange gode jernslag og satt en del putter. Det var ikke mange fra 10-12 meter, de fleste var innenfor fire meter. Så det var veldig solid, fortsetter Hovland.
– Mange var overrasket da du dro hjem fra Hawaii én uke tidligere enn planlagt. Det ser ut som du har brukt de to pause-ukene godt – hva har vært fokuset?
– Ja, jeg har først og fremst prøvd å stramme opp på jernspillet. Jeg slo en del sånne «pull-hooks» (når ballen starter venstre og fortsetter å skru i samme retning, journ.anm.) med jerna i Hawaii, og når det i tillegg blåser en del så blir det vanskelig å føle at man har kontroll. Jeg drivet ganske bra den uken. Det har vært litt putte- og chippe-trening, men mest av alt så har fokuset vært på jernene.
– Som du sier – alle deler av spillet var der i går – deriblant putteren. Spillet ditt på green har virkelig trendet i riktig retning de siste månedene?
– Jeg føler egentlig jeg putter ganske bra på trening, det er bare noe annet å gjøre det i konkurranse med nye type putter hele tiden. Men putting-stroket mitt er blitt bra, så jeg må bare tro på meg selv og finne de rette linjene der ute. Så handler mye om momentum.
– Du leder alene etter to dager. Hva blir nøkkelen til å henge med der oppe helt til siste slutt på søndag?
– Jeg føler ikke at jeg må gjøre noe utenom det vanlige. Jeg må bare fortsette å spille på mine styrker og vite at det ikke er verdens undergang hvis jeg misser et par putter og slår noen dårlige slag. Det skjer utpå her. Da handler det om å gjøre feilene minst mulig utslagsgivende.
Hovland går i lederball med Jon Rahm og Adam Scott lørdag. Trioen slår ut 18:50, og du kan se hele runden på GOLFTV. Få tilgang her!

«Alt» fungerte for Hovland – dette blir nøkkelen i helgen

Farmers Insurance Open
Hovland var på vei ut av tetkampen – avsluttet mesterlig
30/01/2021 KLOKKEN 23:14
Farmers Insurance Open
«Alt» fungerte for Hovland – dette blir nøkkelen i helgen
30/01/2021 KLOKKEN 09:20