Populære sporter
All sport
Vis alt

Hovland herjet i uværet – leder etter dag to i California

Espen Blaker

Oppdatert 30/01/2021 klokken 02:07 GMT+1

Viktor Hovland var i fyr og flamme på fredagens runde av Farmers Insurance Open.

Viktor Hovland

Foto: Eurosport

  • Se Viktor Hovland i Farmers Insurance Open på GOLFTV fra 19:00 lørdag. Få tilgang her!
Saken oppdateres!
I ekstremt krevende forhold, og på den knalltøffe South Course, vartet Viktor Hovland opp med praktgolf på fredagens andre runde av Farmers Insurance Open.
Etter at spillet ble avbrutt på grunn av haglbyger og sterk vind måtte Hovland vente 45 minutter på å spille sitt siste hull for dagen, men nordmannen holdt seg varm og leverte dagens åttende birdie.
Med det var Hovland alene i ledelsen på -9 da han gikk av siste green etter en 65-runde (-7).
– Hans beste runde i karrieren? Det må nesten være det, konkluderte Henrik Bjørnstad og Per Haugsrud i kommentatorbua da 23-åringen gikk smilende mot klubbhuset.
Lørdag venter lederball med Jon Rahm og Adam Scott, to av fem spillere som ligger slaget bak Hovland.
Kristoffer Ventura hadde på sin side en langt tyngre dag ute på Torrey Pines. 24-åringen endte på 113. plass med +3, og misset dermed cuten som gikk på -1.
Hovland kom, i likhet med torsdag, veldig godt i gang ute på South Course, den vanskeligste banen av de to som turneringen spilles på. Med fem birdier og en bogey rundet Hovland de ni første hullene på -4, noe som også var tilfellet torsdag.
Men denne gangen klarte Hovland å holde oppe trykket også på de siste ni. To nye birdier, på hull 1 og 6, sørget for at nordmannen gikk opp i delt ledelse. Han avsluttet altså med en birdie oså på hull 9.
Spesielt på green var Hovland meget skarp fredag, og tjente nesten tre slag med putteren til resten av feltet. Totalt tjente nordmannen nesten ti (!) slag til snittet av de som var ute på South Course fredag.
Se lørdagens runde på GOLFTV fra 19:00 – få tilgang her!
picture

Brøt ut i latter av Hovlands vanvittige redningsaksjon

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame