• Se Viktor Hovland i Farmers Insurance Open på GOLFTV fra 19:00 lørdag. Få tilgang her!
Saken oppdateres!
I ekstremt krevende forhold, og på den knalltøffe South Course, vartet Viktor Hovland opp med praktgolf på fredagens andre runde av Farmers Insurance Open.
Farmers Insurance Open
Hovland nummer to i California: – Sykt å sitte igjen med en bismak
31/01/2021 KLOKKEN 23:32
Etter at spillet ble avbrutt på grunn av haglbyger og sterk vind måtte Hovland vente 45 minutter på å spille sitt siste hull for dagen, men nordmannen holdt seg varm og leverte dagens åttende birdie.
Med det var Hovland alene i ledelsen på -9 da han gikk av siste green etter en 65-runde (-7).
– Hans beste runde i karrieren? Det må nesten være det, konkluderte Henrik Bjørnstad og Per Haugsrud i kommentatorbua da 23-åringen gikk smilende mot klubbhuset.
Lørdag venter lederball med Jon Rahm og Adam Scott, to av fem spillere som ligger slaget bak Hovland.
Kristoffer Ventura hadde på sin side en langt tyngre dag ute på Torrey Pines. 24-åringen endte på 113. plass med +3, og misset dermed cuten som gikk på -1.
Hovland kom, i likhet med torsdag, veldig godt i gang ute på South Course, den vanskeligste banen av de to som turneringen spilles på. Med fem birdier og en bogey rundet Hovland de ni første hullene på -4, noe som også var tilfellet torsdag.
Men denne gangen klarte Hovland å holde oppe trykket også på de siste ni. To nye birdier, på hull 1 og 6, sørget for at nordmannen gikk opp i delt ledelse. Han avsluttet altså med en birdie oså på hull 9.
Spesielt på green var Hovland meget skarp fredag, og tjente nesten tre slag med putteren til resten av feltet. Totalt tjente nordmannen nesten ti (!) slag til snittet av de som var ute på South Course fredag.
Se lørdagens runde på GOLFTV fra 19:00 – få tilgang her!

Brøt ut i latter av Hovlands vanvittige redningsaksjon

Farmers Insurance Open
Hovland var på vei ut av tetkampen – avsluttet mesterlig
30/01/2021 KLOKKEN 23:14
Farmers Insurance Open
Hovlands overraskende valg betalte seg: – Følte ikke jeg hadde kontroll
30/01/2021 KLOKKEN 10:08