Et ti måneder langs skademareritt er over for Tiger Woods (41).
  • Se Hero World Challenge fra torsdag til søndag på Eurosport Player og Eurosport Norge!
Når PGA-touren denne uken lander på Bahamas er 41-åringen tilbake blant golfens elite.
Golf
USA fortsatte dominansen i Presidents Cup – tok sin niende strake seier
I GÅR KLOKKEN 21:40
I sin egen turnering Hero World Challenge er den levende golflegenden paret opp med verdenstreer Justin Thomas (24).
– Jeg gleder meg til å komme tilbake i konkurranse. Albany er det perfekte sted og det blir strålende å bli med i et så sterkt felt. Jeg vil takke sponsorene for deres støtte til denne turneringen, og jeg vil også takke fansen for deres støtte gjennom hele skadeperioden min, sier Woods.
Thomas var bare syv år gammel da han bevitnet Woods dramatiske seier i PGA-mesterskapet tilbake i 2000. En opplevelse han siden har uttalt inspirerte ham til å satse på en golfkarriere.
24-åringen berømmer Woods for å ha skapt bølgen av unge golfere som de siste årene har slått gjennom og dominert PGA-touren. Forrige sesong ble hele 18 turneringer vunnet av spillere under 25 år, med Thomas og kamerat Jordan Spieth som to av de største stjernene.
– Vi vokste opp med å se opp til en av de største idrettsutøverne gjennom alle tider i Tiger Woods. Han viste ingen nåde overfor noen og herjet blant verdens beste golfspillere, sier Thomas.
Tiger Woods har hatt noen trøblete siste år. På grunn av ryggproblemer har ikke Woods spilt flere enn 19 turneringer siden 2013. I mai ble den tidligere verdenseneren arrertert for fyllekjøring etter å ha blitt funnet sovende bak rattet i sin egen bil.
Golf
Golfforbund bryter med stjernespilleren: – Kan ikke lenger være et forbilde
22/09/2022 KLOKKEN 15:13
Golf
Hovland tar lengre pause – slik blir golfstjernens høstsesong
19/09/2022 KLOKKEN 09:09