Populære sporter
All sport
Vis alt

Hovland med seks birdier - klatret på resultatlisten

Oscar Korsnes

Publisert 16/09/2022 klokken 14:38 GMT+2

Viktor Hovland klatret flere plasser etter å ha vartet opp med seks birdies på dagens runde. Også Espen Kofstad leverte seks birdier på andre runde av Italian Open.

Viktor Hovland

Foto: Getty Images

Viktor Hovland åpnet Italian Open torsdag. På åpningsrunden gikk det stort sett i par for nordmannen. Med to bogeyer og to birdier lå Hovland på nettopp par før andre runde.
Der skulle det svinge mer for nordmannen, som fikk en god åpning på dagen. Til tross for en bogey på første hull, fulgte han opp med tre strake birdies og sto på -2 etter de fire første.
Det endte til slutt på -3. Det gjør at Hovland ligger på en delt 17. plass etter andre runde av Italian Open.

Strake birdier

Hovland startet dagen med en bogey på hull 10. Det ble det også på hull 15 og 18. Det ble riktignok de eneste bogeyene han måte tåle på dagens runde.
For det skulle bli en bedre dag for Hovland. Både på hull 11, 12 og 13 vartet han opp med kjemperunder som endte med tre strake birdier.
Det ble likevel ikke de eneste birdiene han leverte på dagens runde. På hull 4, 6 og 16 ble det også birdier for Viktor Hovland.
Resten ble kontrollert inn til par, som han også gjorde i går. Hovland hadde flere putt-forsøk som bare var centimeter fra å gå inn, men det ble altså med de seks birdiene.
Dermed ble det -3 for Hovland på andre runde i den italienske hovedstaden. Det er også poengsummen han står med sammenlagt i Italian Open.

Sterk Kofstad-runde

Viktor Hovland var ikke den eneste nordmannen i aksjon fredag. Også Espen Kofstad var i aksjon i den italienske storbyen.
Dagen i dag ble en stor opptur for Kofstad som landet på +1 på gårsdagens runde.
Som Hovland leverte han en sterk runde med hele seks birdier. Kofstad klarte på sin side å holde seg til to bogeyer som endte på imponerende -4.
Han står dermed med -3 over de to dagene. Med det ligger han også likt med landsmann Viktor Hovland på resultatlisten.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame