Populære sporter
All sport
Vis alt

Blytung start for Ventura i viktig turnering

Espen Blaker

Oppdatert 25/03/2021 klokken 23:16 GMT+1

Corales Puntacana Championship er en kjempemulighet for Kristoffer Ventura til å klatre på rankingen. Etter åpningsdagen blir det en kamp for å klare cuten.

Kristoffer Ventura

Foto: Getty Images

  • Se Ventura i Corales Puntacana Championship på GOLFTV fredag 15:00 på GOLFTV. Få tilgang her!
Med kun én birdie og fem bogeys ble det langt ifra den åpningen Kristoffer Ventura hadde håpet på i PGA-turneringen i Den dominikanske republikk.
Med en åpningsrunde på fire over par er 26-åringen nede på en 113. plass, ti slag bak teten. Cuten ser foreløpig ut til å gå på par.
Ventura trenger en god turnering for å holde seg inne blant de 125 beste på FedExCup-rankingen. Før denne uken lå nordmannen på 116. plass, og er ventet å falle ytterligere nedover om han skulle misse cuten.
Skulle han havne utenfor topp 125 ved slutten av sesongen, må Ventura ta turen ned fra PGA Touren og tilbake på Korn Ferry Tour i 2021-22-sesongen.
Eurosports golfekspert Marius Thorp uttalte før denne uken at Venturas to neste turneringer, Puntacana og Valero Texas Open, kan bli kritiske med tanke på videre PGA Tour-spill. Nå ser det altså ut som første mulighet ryker, og da vil presset bli enda større før neste ukes turnering i Texas.
Ventura slår ut 13:02 norsk tid på fredagens runde, og du kan følge den på GOLFTV fra 15:00.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame