Etter en runde preget av stang ut for den norske golfstjernen fredag, var det duket for nok en runde i BMW Championship lørdag kveld.
Det 22-åringen leverte en stabil første halvdel, men måtte ta til takke med bogey på hull 2. Hovland glimtet derimot til med birdie på hull 4, men en ripe i lakken før runding var ytterligere en bogey på hull 6.
BMW PGA Championship
Slik fungerer Tour Championship – Hovland garantert gigantbeløp
31/08/2020 PÅ 11:06
– Unødvendig bom på hull 2, men en stabil start. Det er innafor med +1 på første ni, men begge bogeys der burde vært unngått, mente Eurosport golfekspert Marius Thorp like før runding.
Det ble ingen drømmestart på de siste ni, og kveldens tredje bogey kom allerede på hull 11. Hovland fulgte derimot opp med to strake par på de påfølgende hullene, og satte en svært viktig birdie på hull 14.
– Det er så herlig! Så viktig for Hovland å sette den der, sa Eurosport golfekspert Henrik Bjørnstad etter birdien.
Ytterligere to bogeys på hull 15 og 18, gjorde at Hovland dermed endte kvelden med +3, og en foreløpig 39. plass, ni slag bak lederen.
Etter runden vanket Hovland helt på grensen til topp 30 på FedExCup-rankingen, og en god siste runde blir avgørende for kvalifisering til Tour Championship i Atlanta neste uke.
BMW PGA Championship
Hovland skrev golfhistorie igjen – klar for Tour Championship
30/08/2020 PÅ 19:50
BMW PGA Championship
Hovland slet i tøffe forhold – fortsatt i rute til topp 30
28/08/2020 PÅ 21:45