Populære sporter
All sport
Vis alt

Hovland klatret over 30 plasser under knalltøffe forhold

Espen Blaker

Oppdatert 08/03/2020 klokken 00:37 GMT+1

Viktor Hovland viste frem mye godt spill på en dag der de fleste fikk det meget tøft.

hovland

Foto: Eurosport

  • Se Arnold Palmer Invitational på Eurosport Norge og GOLFTV fra 18.30-24 både lørdag og søndag!
Viktor Hovland gikk lørdagens tredjerunde av Arnold Palmer Invitational på par (72 slag) etter en berg-og-dalbane scoremessig.
Det viste seg etter hvert å bli en meget god runde. Kun én spiller (!) gikk under par lørdag, Max Homa med sin 70-runde (-2). Hovland var med sin 72-runde nest best i feltet sammen med seks andre spillere.
Se alle høydepunktene fra runden her (saken fortsetter under):
picture

Se høydepunktene fra Hovlands berg-og-dalbane-lørdag

22-åringen avanserte fra delt 62. til delt 31. plass, og er kun tre slag bak spillerne som deler 9. plassen. Med en lignende runde søndag, kan dette altså bli en meget god plassering etter at Hovland var sikker på at han hadde misset cuten etter fredagens runde.
Hovland slår ut 17.00 på søndag sammen med amerikanske Zach Johnson.
Se lørdagens intervju med Hovland her (saken fortsetter under):
picture

Hovland: – Følte jeg ikke hadde noe å tape

Nordmannen noterte seg for seks birdies og seks bogeys lørdag, der vinden igjen bidro til meget utfordrende forhold. Etter å ha klart cuten med et nødskrik viste Hovland langt mer lovende takter enn tidligere i uken, men forholdene gjorde at han ble hardt straffet for småfeil.
Ting så svært lyst ut etter tre strake birdies på hull 11, 12 og 13, men bogeys på det påfølgende 14. i tillegg til en ny på det 17. ødela litt av helhetsinntrykket.
Likevel gjorde Hovland det altså meget bra i forhold til resten av feltet, og er på skuddhold til en fin plassering før siste dag. Den ser du på Eurosport Norge fra 18.30, mens GOLFTV er på allerede fra 14.00.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame