PYEONGCHANG/OSLO (Eurosport.no): Norske Vinjar Slåtten (27) overgikk forventningene og tok seg til en superfinale i kulekjøring mandag. Dermed var han en av seks som skulle kjempe om medalje i superfinalen.
Dessverre gikk det ikke helt etter planen for det norske håpet.
PyeongChang
OL-utøver stjal bil med kona og treneren - fyllekjørte i PyeongChang: – Veldig, veldig alvorlig
24/02/2018 PÅ 11:22
En svært tent 27-åring fikk en overrotasjon på det første hoppet og gikk i bakken. Selv om han kunne fullføre finalen, var selvsagt medaljene godt utenfor rekkevidde. Slåtten ble nummer seks, og dermed sist i superfinalen.
– Jeg er litt skuffa over at jeg ikke klarer å sette hoppet den siste gangen. Det forsvant mer og mer snø og bakken ble raskere og raskere utover kvelden. Selv om jeg visste om det, så blir jo hoppet bare større og større, sier Slåtten til Eurosport.no.
– Var du litt overtent?
– Nei, jeg følte meg veldig rolig på toppen, så gjør jeg den feilen. Det er litt surt nå.
(Saken fortsetter under videoen)
Det er imidlertid Slåttens beste løp i år, og det kom i OL.
– Jeg har hatt troa på dette. Denne bakken passer meg og det løsna her i i dag, avslutter Slåtten, som også får skryt av Eurosports kommentator:
– Det er uansett en kjempeprestasjon av Vinjar Slåtten, han kommer seg til en superfinale i OL, sa Stig Moen etter at nordmannen var i mål.
Mikael Kingsbury fra Canada vant, mens Matt Graham fra New Zealand tok sølvet. Japanske Daichi Hara ble nummer tre og tok bronsemedaljen.
PyeongChang
Svensken raser - beskylder motstander for «skittent spill»: – Det er juks!
23/02/2018 PÅ 03:28