Karsten Warholm, 400 hekk:
Norge forventet gull, og presset var enormt. Allikevel klarte Warholm å levere mer enn noen i hele landet hadde våget å håpe på. Norges største idrettsprestasjon gjennom tidene, i en duell der Rai Benjamin var en minst like sterk motstander som forventet. En internasjonal friidrettsekspert med sikkert mange flyreiser i året sa det kanskje best: Kan vi gi Benjamin gullet og oppgradere Karsten Warholm til platinum! En sånn prestasjon var dette.
Tokyo 2020
OL-sølvvinner får endelig treningskompis
15/08/2021 KLOKKEN 10:01
Terning: 6

Spinnvilt drama: Her setter Warholm verdensrekord og vinner OL-gull

Jakob Ingebrigtsen, 1500m, forsøk:
Løper forsøksheat slik heat skal løpes. Full kontroll hele veien og løp trygt med liten risiko og holdt seg godt unna bananskallet. Virker i godt humør, i god balanse og isolid rute. Dette kan bli moro videre.
Terning: 5
Filip Ingebrigtsen, 1500m forsøk:
Konkurrert veldig lite i år etter en trøblete vinter og vår. Kroppen fortsatt ikke i en forfatning som gjør at han henger med de beste på dette nivået.
Terning: 2
Narve Gilje Nordås, 5000m forsøk:
Kom i det rette heatet, med den rette farten, som la til rette forfinale. Dessverre svarte ikke kroppen under fuktige forhold og Nordås ble ikke noe mer enn én erfaring rikere.
Terning: 2

Slaktet seg selv etter OL-debut: – Bare å komme seg til helsike vekk fra Tokyo

Dette kan vi vente oss på onsdag

Eivind Henriksen, slegge finale:
Har økt forventningene etter norsk rekord og tredjeplass i kvalifiseringen. Er helt klart en av kandidatene til medalje nå.

Her sikrer han finaleplassen: – Seiler opp som medaljekandidat

Martin Roe, 10-kamp:
Har flere av sine beste øvelser tidlig og viktig å få en god start. Er normalt en veldig stabil tikjemper, som jeg håper vi kan ha inne topp 10 etter første dag.
Tokyo 2020
Slo rivalen og sikret gullet på 1 500 meter: – Kan ikke løpe fra Jakob lenger
09/08/2021 KLOKKEN 16:00
Tokyo 2020
Warholms superløp oppsummert: – Kanskje den største prestasjonen i friidrettshistorien
08/08/2021 KLOKKEN 14:31