Warholm har vært uten egen utstyrsavtale siden nyttår, men skal nå representere den tyske sportsgiganten som er mest kjent for å ha vært Usain Bolts gamle arbeidsgiver.
– Han er en av de beste utøverne noensinne i Norge, sier Pumas Colin Jackson til NTB.
Friidrett
Ingebrigtsen månedens utøver i Europa
10/01/2022 PÅ 16:58
Briten Jackson er dobbel verdensmester og fire ganger europamester på 110 m hekk.
Warholm har fått gratulasjoner fra blant andre Manchester Citys manager Pep Guardiola, fotballspillerne Axel Witsel, Thierry Henry, Marco Reis og verdens raskeste mann, Usain Bolt.
– Jeg er starstruck. Jeg skal fortsette å trene og er veldig stolt, sier Warholm under pressemøtet i Oslo, der også Eurosport er til stede.
– Det Karsten gjør er veldig veldig unikt. Vi signerer ham som en verdensklasseutøver. Han kan bli en stor global stjerne, sier Pumas administerende direktør i Norge, Bjørn Gulden.
Bekreftelsen kommer bare tre dager etter at Warholm smadret sin egen europeiske rekord på 400 meter hekk i London med tiden 47,12, som også er årsbeste i verden og sjuende best tid gjennom tidene.
Da løp han med den norske landslagsdrakten, med nettopp Puma på brystet. Da Warholm løp Bislett Games i juni var det Nike som prydet brystet.
TV 2 skriver at avtalen til Warholm både sikrer han en god lønn og gjør at blir en høyt prioritert utøver i form av spesialisering av utstyr.
(©NTB)
Friidrett
Idrettsgalla-dobbel til «Team Warholm»
08/01/2022 PÅ 19:54
Friidrett
Warholm ble historisk: Kåret til årets friidrettsutøver i verden
01/12/2021 PÅ 17:51