Ibrahimovic forlot Malmö i 2001 og har siden vært innom storklubber som Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, PSG og Manchester United.
Senest i fjor uttalte 37-åringen til Aftonbladet at han aldri kommer til å stenge døren for moderklubben, men nå har pipa fått en annen lyd.
– Jeg tror jeg kun kan spille for én klubb i Sverige, men jeg tror ikke det vil skje, sier Ibrahimovic til
Eliteserien
Se drømmetreffet som sikret Molde seieren mot Dudelange
9 TIMER SIDEN
og fortsetter:
– Jeg hadde en kort periode, og jeg tror det var meningen slik at jeg kunne skinne utenfor Sverige og sette Sverige på kartet. Jeg kan ikke forestille meg at jeg kommer tilbake fordi jeg ikke vil skape kaos i svensk fotball igjen. Det har jeg allerede skapt.

Åpen om United-retur

Ibrahimovic har derimot ikke stengt døra for en retur til Manchester United. Svensken har spilt i MLS-klubben LA Galaxy siden mars 2018, men har flørtet med Premier League-klubben i høst.
– Mange hadde blitt glad om jeg hadde gått tilbake dit. Å spille i en klubb som United er alltid en stor ære. Ingen spillere hadde takket nei til en sånn mulighet. Men jeg har flere saker å utrette her (i LA Galaxy), uttaler svensken, som ønsker å lede klubben til sluttspilltittelen.
Spissen spilte for Manchester-klubben fra juli 2016 til mars 2018. Han vant europaligaen og ligacupen med klubben.

Snart 38 år gammel

Selv om fotballikonet fyller 38 år i begynnelsen av oktober, er alder ingen hindring for ham.
– Ikke fokuser på alderen min. Jeg kjenner fortsatt at jeg kan utgjøre en forskjell på høyeste nivå. Jeg venter på rett tilbud. Vi får se, sier Ibrahimovic.
37-åringen scoret 62 mål på 116 kamper for Sverige mellom 2001 og 2016.
(©NTB)
Sett denne?
Eliteserien
Trapper ned tross utenlandstilbud: – Ville ikke flytte for langt
10 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Bummen vant kompisduellen mot Høgmo
11 TIMER SIDEN