Fotball

Zlatan skadd på Milan-trening – frykt for lang pause

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Zlatan Ibrahimovic vom AC Mailand

Foto: Getty Images

AvEurosport
25/05/2020 på 14:05 | Oppdatert 25/05/2020 på 14:07

Zlatan Ibrahimovic pådro seg en skade under trening med Milan mandag. Det er frykt for at han vil bli borte fra banen i lang tid.

Ibrahimovic fikk smerter etter et skuddforsøk under en spillsekvens mot slutten av treningsøkta på Milanello, og svensken fikk behandling på stedet før han forlot anlegget med dyster mine.

Eliteserien

Dansk politi roser fotballkamp med 7000 tilskuere – NTF ønsker lik modell i Norge

FOR 27 MINUTT SIDAN

Det virket ifølge tilstedeværende først som han pådro seg en strekk i leggmuskelen, men flere medier meldte at det var mistanke om at hælsenen er skadd. Senere skal det fra Milan-hold ha kommet beskjed om at det neppe er tilfelle.

Ibrahimovic gikk selv ut av Milanello-anlegget.

Undersøkes tirsdag

Gazzetta dello Sport skriver at det ved en strekk i leggen vil være snakk om et fravær på en måned eller to. En akillesskade er atskillig mer alvorlig.

Ibrahimovic skal ifølge avisen gjennomgå grundige medisinske undersøkelser tirsdag.

38-åringen kom i 2017 tilbake etter en alvorlig kneskade han pådro seg som Manchester United-spiller. Da var han ute i sju måneder. Flere aviser, blant dem svenske Expressen , har spekulert i om den nye skaden kan bety at superstjernens karriere er over.

Ut sesongen

Ibrahimovic har kontrakt med Milan for resten av sesongen. Mens idrettsaktivitet var forbudt i Italia på grunn av viruspandemien, holdt han seg i form med trening for Hammarby hjemme i Sverige.

Det har vært spekulert i en overgang til stockholmsklubben der han er deleier.

Ibrahimovic startet karrieren i hjembyens klubb Malmö. Siden har han spilt for Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United og Los Angeles Galaxy. Han er nå i sin annen periode som Milan-spiller.

(©NTB)

Eliteserien

Ønsker å forlenge lånet til midtbaneeleganten: – En vrien øvelse

FOR 37 MINUTT SIDAN
OBOS-ligaen

Ble tidenes yngste TIL-spiller – dette sier han om United-overgangen

FOR 12 TIMAR SIDAN
Relatert
Fotball
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen