Ibrahimovic fikk smerter etter et skuddforsøk under en spillsekvens mot slutten av treningsøkta på Milanello, og svensken fikk behandling på stedet før han forlot anlegget med dyster mine.
Det virket ifølge tilstedeværende først som han pådro seg en strekk i leggmuskelen, men flere medier meldte at det var mistanke om at hælsenen er skadd. Senere skal det fra Milan-hold ha kommet beskjed om at det neppe er tilfelle.
Ibrahimovic gikk selv ut av Milanello-anlegget.
Eliteserien
Sarpsborg 08-sjefen om ekspertens trenerliste: – Mange gode navn der
27 MINUTTER SIDEN

Undersøkes tirsdag

Gazzetta dello Sport skriver at det ved en strekk i leggen vil være snakk om et fravær på en måned eller to. En akillesskade er atskillig mer alvorlig.
Ibrahimovic skal ifølge avisen gjennomgå grundige medisinske undersøkelser tirsdag.
38-åringen kom i 2017 tilbake etter en alvorlig kneskade han pådro seg som Manchester United-spiller. Da var han ute i sju måneder. Flere aviser, blant dem svenske Expressen , har spekulert i om den nye skaden kan bety at superstjernens karriere er over.

Ut sesongen

Ibrahimovic har kontrakt med Milan for resten av sesongen. Mens idrettsaktivitet var forbudt i Italia på grunn av viruspandemien, holdt han seg i form med trening for Hammarby hjemme i Sverige.
Det har vært spekulert i en overgang til stockholmsklubben der han er deleier.
Ibrahimovic startet karrieren i hjembyens klubb Malmö. Siden har han spilt for Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United og Los Angeles Galaxy. Han er nå i sin annen periode som Milan-spiller.
(©NTB)
Eliteserien
I kulissene hos Glimt: Den magiske reisen fra OBOS til Mourinho-sjokk
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Bodø/Glimt-spesial: De historiske dagene da Roma fikk bank
3 TIMER SIDEN