Zlatan Ibrahimovic (35) har siden forrige sesong vært ute med en kneskade. En skade som så så alvorlig ut, at enkelte lurte på om det betydde karrierestopp for svensken.
35-åringen hadde imidlertid helt andre planer. Nærmest på har Ibrahimovic trent seg opp igjen og samtidig sikret seg ny ett års-kontrakt med Manchester United.
Det har blitt spekulert om en retur for supersvensken en gang på nyåret, men nå kommer den britiske avisen The Independent med enda bedre nyheter for United-fansen.
Eliteserien
Se høydepunktene: Lehne Olsen herjet med Odd
9 TIMER SIDEN
Avisen skriver at de har blitt fortalt at kilder nær klubben at Ibra har vist så stor fremgang at han kan være tilbake på banen igjen så tidlig som i november.
Manchester United-manager José Mourinho skal ifølge flere britiske medier hele tiden ha hatt et brennende ønske om å hjelpe spissen som noterte seg for 28 scoringer forrige sesong tilbake på banen.
– Mens alle andre bruker penger når markedet åpner igjen, kan vi sitte rolig. Vi får tilbake en spiller som var svært viktig for oss forrige sesong. Han kommer til å gi oss ekstra kvalitet i siste halvdel av sesongen, sa Mourinho til ESPN i august.
Siden Ibrahimovic pådro seg kneskaden i april har Manchester United løftet Europa League-troféet og sikret seg tjenestene til Romelu Lukaku. Belgieren har uttalt at han ikke vil ta en Zlatan-retur i den røde drakten som en trussel mot hans egen posisjon, men at det heller vil være en stor fordel for hele klubben.

4-6 uker for Pogba

Det som nok ikke er like hyggelig for Manchester United fansen er at Paul Pogba ser ut til å bli værende på sidelinjen en liten stund.
BBC melder at Pogba trolig må belage seg på mellom fire og seks ukers pause etter lårskaden han pådro seg i mesterligamøtet med Basel tirsdag.
Det betyr i så fall at 24-åringen er i tidsnød med hensyn til å rekke storkampen mot Liverpool 14. oktober.
Franskmannen skal ha gjennomgått undersøkelser onsdag.
Det er ventet at United-manager Jose Mourinho vil gi en oppdatering på Pogbas skade på sin ukentlige pressekonferanse fredag.
Eliteserien
Se høydepunktene: Strand Nilsen sikrer hjemmeseier på slutten
9 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Sogndal med borteseier mot Grorud
10 TIMER SIDEN