Under et intervju til dokumentaren «Min mørke side» er den svenske fotballprofilen, Zlatan Ibrahimovic, svært klar på hva han tenker om de svenske mediene.
– De angriper meg. De kan ikke akseptere at jeg er Ibrahimovic. Jeg er trolig den beste spilleren gjennom historien i Sverige. Ingen annen har gjort det jeg har gjort, sier Zlatan i intervjuet.
Dokumentaren skal gå i Frankrike 7. januar, men på årets nest siste dag la den franske kanalen Canal Plus ut en del av intervjuet med Zlatan på sin twitterkonto. (Se video lenger ned i artikkelen!)
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Brann med årets første hjemmeseier
2 TIMER SIDEN

– Dere burde elske meg

– Før meg hadde den beste svenske spilleren vunnet to Gullballer. Hvor mange har jeg vunnet? Elleve. Det har aldri skjedd. Det jeg gjorde for svensk fotball har aldri skjedd tidligere.
Med seg i dokumentaren har Zlatan også med seg den tidligere lagkameraten og fotballegenden Thierry Henry, samt spillere som Eric Abidal og Franck Ribery.
Dokumentaren tar også for seg problemene Ibrahimovic har hatt i Frankrike.
– Dere sier jeg er for arrogant. Men franskmennene er kjent for å være arrogante. Jeg er akkurat som dere er, dere burde elske meg, sier svensken.

Ute én måned

Zlatan var ikke med i Manchester United sin tropp mot Southampton lørdag. Etter kampen, der Romelu Lukaku måtte bæres av banen etter en dramatisk hodesmell, kunne manager José Mourinho fortelle at svensken er ute med skade en måned.
– Zlatan blir borte én måned. Det er samme kne. Vi prater om en 37 år gammel mann, en løve som han sier, men det er ikke enkelt. Han har fått et tilbakeslag og blir ute én måned, sa Manchester United-manager José Mourinho etter kampen.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Stabæk med poengtap hjemme mot Grorud
2 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Fredrikstad vant mot poengløse Skeid
2 TIMER SIDEN