I Indre bane i karantene: Drittsekk-spesial snakker Tommy Høiland, Bernt Hulser og Kjetil Rekdal om deres største drittsekk-øyeblikk gjennom karrieren.
Hulsker husker spesielt en episode hvor han yppet seg mot motstanderfansen. I 2002 da Molde tok sølv, rykket også Aalesund opp til Eliteserien. Da var Hulsker ute å slang med leppen.
Eliteserien
Sjekk VIF-keeperens «hemmelige våpen»: – Handler om å kamuflere
5 TIMER SIDEN
– Jeg sa at det skulle bli seks gratispoeng neste år. Det skulle bli deilig å slå Aalesund og det skulle gå lett som bare det, forteller han.
Dette førte til et stort engasjement fra sunnmøringene.
– De visste jo knapt at de hadde tilhengere og fanatiske fans, men da var det jo helt vilt med SMSer og meldinger og det som verre var, før jeg rakk å få hemmelig nummer. Jeg måtte jo det da. De kom på døren, Magne fikk vel noen brev i posten med forskjellige ting oppi og det var helt grusomt. Tenk på det kniveriet, den striden og det rivaleriet som var på den tiden, det var helt enormt. Det var fantastisk. Det var flere oransje enn blå på Aker Stadion året etter, i 2003.
Men på grunn av dette fikk den daværende Molde-spilleren seg en overraskelse på toppen av Sankthans-bålet i Ålesund året etter.
– Det endte jo med i 2003 på Sankthans-aften at de brant opp drakten min på bålet. Øverst oppe veivet drakten min som et flagg. Jeg synes det var hysterisk morsomt jeg og ganske så vittig, men jeg hadde jo masse familie i Ålesund og de synes ikke det var så gøy, de tok det litt verre, smiler Hulsker.
Se Kjetil Rekdal fortelle om sitt største drittsekk-øyeblikk her. Saken fortsetter under:

Rekdal om sitt største «drittsekk-øyeblikk»: – Eneste gangen jeg har gått over streken

Twitter-melding

Tommy Høiland husker også en spesiell episode fra sin tid i Molde, da de slo Fenerbahçe 3-1 i Europa League i 2015. Etter seieren la han ut en Twitter-melding som skulle vise seg å engasjere stort.
– Det må vel være en Twitter-melding jeg sendte ut etter en kamp i Istanbul. Slagordet til Fenerbahçe var «Welcome to hell», for det skulle være en fryktet stadion. Så da skrev jeg: «If this was hell, I wonder how heaven is». Og da haglet det inn med tyrkiske meldinger på Twitter, forteller Høiland.
Viking-spilleren legger til at det fortsatt kommer noen meldinger fra den kanten.
– På banen da?
– Det er vel egentlig motstanderfansen som må svare på det, jeg føler jeg får tyn uansett hvor jeg er så det er vel hver kamp, ler Høiland.
Se hele Drittsekk-spesial her:

Indre bane i karantene: Drittsekk-spesial

Fotball
Mener Solbakken bør ta ut Berisha på landslaget
5 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunkt: Sandnes Ulf snudde det mot Stjørdals-Blink
5 TIMER SIDEN